banner240
banner237
banner238

1461Trabzon FK Spor Teknik Direktörü Mehmet Ak'ın açıklamada Bulundu

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlık mücadelesi veren tüm kahramanlarımızı saygı ve minnet ile anıyorum.

29 Ekim'de oynadığımız bu karşılaşmadan üç puanla ayrıldığımız için ayrıca mutluyuz. Rakibimiz bu ligin önemli takımlarından. Bu sezon bu haftaya dek deplasmanda mağlubiyet almamışlardı. Başından sonuna kadar oyun kontrolünü elimizde tuttuğumuz bir maç oynadık. Geçen hafta mağlup olmuştuk ve bu durum bizi fazlasıyla üzmüştü. Hafta içerisinde oyuncularımızla bu konuda ciddi anlamda çalışmalar gerçekleştirdik. Bugün yine net skor alacak pozisyonlar yakaladık. İlk 25 dakikada ve özellikle maçın uzatma dakikalarında kaleci ile karşı karşıya kaldığımız net pozisyonlar var. Bunları değerlendiremedik. 

Rakibimizin deplasmanda sert ve kompakt bir oyun oynadığını biliyorduk. Savunma arasına ve arkasına atacağımız toplarla fırsatlar yakalayacağımız da öngörmüştük. Oyun içinde rakibimiz oyuncu değişiklikleriyle üç santrfor ile oynamaya başladı. Biz de buna göre hamlelerimizi yaptık. Geçen hafta son dakikalarda kalemizde goller görmüştük. Bu hafta oyunun son bölümünü de iyi oynadık. 90 dakika boyunca disiplini elden bırakmadık. 

Biz iyi bir takımız. Hafta içerisinde disiplinli bir şekilde çalışan oyuncularımı sonuna kadar kutluyorum. Bugün aldığımız üç puanla birlikte ilk devre için hedeflediğimiz puan ortalamasına bir adım daha yaklaştık. Yolumuza devam ediyoruz, galibiyet camiamıza armağan olsun. Yeni sahamıza geçtikten sonra da iyi oyunumuzu sürdürdük. Bugün aldığımız galibiyet bizi ilerisi için motive edecek. Şimdi önümüzde Sarıyer maçı var. Bu karşılaşma için hazırlıklarımıza başlayacağız.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber