banner240
banner237
banner238

2010  - 2011 SEZONU TRABZONSPOR  ŞAMPİYONDUR

Bundan tam sekiz yıl önce bugün 22 Mayıs 2011'de Trabzonspor'umuz emeği, yüreği ve alın teriyle Türk futbolunda Anadolu devrimini bir kez daha gerçekleştirerek tertemiz bir şampiyonluk kazanmıştır.

Konu ile ilgili TBMM Genel Kurulunda yaptığım konuşmamın YouTube video bağlantısı ve konuşma tutanağı ektedir..

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dilerim.
Sevgi ve saygılarımla.

 

22.05.2019 Tarihli TBMM Genel Kurul Tutanağından:

AHMET KAYA (Trabzon) - Teşekkürler Sayın Başkan.
    Bundan tam sekiz yıl önce bugün 22 Mayıs 2011'de Trabzonspor'umuz emeği, yüreği ve alın teriyle Türk futbolunda Anadolu devrimini bir kez daha gerçekleştirerek tertemiz bir şampiyonluk kazanmıştır. Ancak Türk futbolundaki kirli eller Trabzonspor'umuzun umutlarını, gurur duyduğumuz genç yeteneklerimizin emeklerini göz göre göre çalmıştır. Hakkı olan kupası Trabzonspor'umuza verilmemiştir. 
    Bugün bir haksızlık da Trabzon'un evladı Ekrem İmamoğlu'na yapılmaktadır. İmamoğlu'nun alnının akıyla kazandığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatası hukuk tanımayan kirli eller tarafından âdeta çalınmıştır. Şunu herkes bilmelidir ki Trabzonluların ekmeği yenir ama hakkı asla. Buradan bir kez daha ilan ediyorum: 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor'umuzdur, Ekrem İmamoğlu da İstanbul'un seçilmiş belediye başkanıdır. 23 Haziranda da hak yerini bulacaktır ve İstanbulluların desteğiyle Ekrem İmamoğlu yeniden 16 milyon İstanbullunun başkanı olacaktır. 
    Teşekkür ediyorum.

YouTube video bağlantısı: https://www.youtube.com/watch?v=lEiEqFAUwUU
 

Ahmet KAYA
CHP Trabzon Milletvekili

TBMM KİT Komisyonu Üyesi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber