banner240
banner237
banner238

VakıfBank’ta oynamak hayalimdi

VakıfBank Spor Kulübü'nün yeni transferi Isabelle Haak, “VakıfBank büyük tarihi olan güçlü bir kulüp. VakıfBank’tan teklif geldiğinde çok mutlu oldum. Burada oynamak benim hayalimdi” dedi.

2018-2019 sezonunu FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonluğu, Sultanlar Ligi Şampiyonluğu ve CEV Şampiyonlar Ligi üçüncülüğüyle noktalayan VakıfBank Spor Kulübü'nün yeni transferi ‘İsveç Kraliçesi’ Isabelle Haak, kulübün resmi Youtube kanalına açıklamalarda bulundu. Harika bir takım ve antrenörle çalışacağını ifade eden 19 yaşındaki pasör çaprazı, sarı-siyahlı formayla şampiyonluklar için mücadele edeceğini belirtti.

İşte VakıfBank'ın yeni transferi Isabelle Haak'ın kısa röportajı:

- Isabelle Haak kimdir?

19 yaşındayım, İsveçliyim. Her şey annem ve kardeşimle birlikte bahçede voleybol oynamamla başladı, o andan itibaren de voleybolu çok sevdim. 9 yaşında ülkemde genç takımda görev aldım. 13 yaşından itibaren ise daha büyük yaş kategorilerinde mücadele ettim ve sonrasında da A takımına yükseldim.

- VakıfBank'tan ilk teklif geldiğinde neler hissettin?

VakıfBank büyük tarihi olan güçlü bir kulüp. VakıfBank’tan teklif geldiğinde çok mutlu oldum. VakıfBank'ın maçlarını izlerdim ve burada oynayabilmenin her zaman hayalini kurardım. Benim için bir hayal gerçekleşti. Burada olmak benim için çok şey ifade ediyor. Harika bir antrenörle çalışacak ve harika bir takımla oynayacağım için sabırsızlanıyorum.

- VakıfBank'taki hedeflerin neler?

Türkiye’de voleybol, gerçekten çok yüksek seviyede. İtalya da kaliteli bir lig ama burada çok güçlü takımlar ve oyuncular var. Türkiye'yi keşfetmek ve kendimi olabildiğince geliştirmek istiyorum.

- Giovanni Guidetti'yle çalışmak sence nasıl bir duygu olacak?

Giovanni hakkında harika şeyler duydum. Onunla çalışmak ve beni ne kadar geliştireceğini görmek için sabırsızlanıyorum.

-‘İsveç Kraliçesi’ lakabının bir hikayesi var mı?

Gerçekten bir fikrim yok, İtalya'da bana birden ‘İsveç Kraliçesi’ demeye başladılar. Tabii, bana ‘Kuzeyin Kraliçesi’ de diyebilirsiniz, o da olur. :)

Saha içerisinde agresif bir oyuncuyum ve tüm duygularımla çok enerjik oluyorum. Saha dışında daha sakinim. Voleybol oynamaya bayılıyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber