AKÇAABAT’TA 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI BİSİKLET YARIŞLARI YAPILDI

Zafer Kupası Bisiklet Yarışmasına; Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, İlçe Gençlik Spor Müdürü Engin Uzun, sporcular ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Lisanslı sporculara ve halka açık olan yarışlar, Yaylacık Mahallesi'nde Akçaabat Belediyesi Futbol Sahası (Sahil kısmındaki) alanda başladı.

Başkan Ekim Start Verdi

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yapılan kategorilere göre belirlenen yarışların startını Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim verdi.

Başkan Ekim, sporculara tek tek başarılar dileyerek; "Sporun merkezi Akçaabat’ta hedefimiz, daha sağlıklı ve vizyon sahibi bir nesil yetiştirmektir. Hemşehrilerimizi sportif faaliyetlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Düzenlediğimiz bu etkinlik inşallah bisiklet kullanıma vatandaşlarımızı teşvik eder ve özendirir. Belediye olarak bizlere de önemli bir sorumluluk düşüyor. Şehrimizdeki bisiklet ve yürüyüş yollarını da arttırmamız gerekiyor. Bu da bizim görevimiz ve sorumluluğumuz. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla organize ettiğimiz bu yarışlara katılan tüm sporcularımıza teşekkür ederim" dedi.

Yarışların ardından kategorilerinde dereceye giren sporculara ödülleri, düzenlenen bir törenle takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber