banner240
banner237
banner238

AKÇAABAT’TA JUDO TURNUVASI NEFES KESTİ

Akçaabat Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Judo Turnuvası’na Akçaabat başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden birçok sporcu katıldı. Toplamda 110 sporcunun birbirleriyle kıyasıya yarıştığı Judo Turnuvası’nda Yıldızlar, Minikler ve Süper Minikler kategorilerinde 44 müsabaka yapıldı.

EN ÖZEL JUDOCU KÜRŞAT SOYTÜRK

Akçaabat Belediyesi Spor Kulübü sporcularından olan Down Sendromlu Kürşat Soytürk de Judo Turnuvası’nda boy gösterdi. Bu yıl Türkiye Şampiyonasına katılarak ülkemizi temsil edecek olan Kürşat Soytürk, Judo Turnuvası’na damga vurdu. Yaşamda asıl engelin sevgisizlik olduğunu, fırsat eşitliği sağlandığında ve gereken şartlar oluşturulduğunda; tüm engellere rağmen başarının kaçınılmaz olduğunu herkese ispatlayan Kürşat Soytürk, Judo Turnuvası’nda kendine hayran bıraktı.

İSTEME İLE BAŞARMA ARASINDAKİ FARK DİSİPLİNDİR

Akçaabat’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen Judo Turnuvası müsabakaları ile ilgili düşüncelerini dile getiren Akçaabat belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yaşamda ve sporda disiplinli çalışmanın başarı getirdiğini vurguladı. Başkan Ekim, “Spor yapmak, ciddi bir iştir. Hem yaşamımızı hem sağlığımızı olumlu yönde etkiler. Sporun bir dalıyla profesyonel olarak ilgilenmek beraberinde disiplinli olmayı da getirir. Disiplinli olmak ise başarıyla taçlandırılır. Akçaabat Belediyesi olarak, spora ve sporcuya imkanlarımız ölçüsünde her zaman destek veriyoruz. Yediden yetmişe herkesin sporun en az bir dalıyla ilgilenmesini çok önemsiyoruz. Bu sebeple her zaman sportif aktiviteler ve turnuvalar düzenliyoruz. Akçaabat’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz Judo Turnuvamıza Akçaabat’tan, çevre il ve ilçelerden katılan toplamda 110 sporcularımız burada ter döktüler. Sporcularımızın her biri birbirinden yetenekli. Kendilerini spora gönül verip sporun bir dalıyla profesyonel olarak ilgilendikleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca turnuvamıza katılan ve dereceye giren sporcularımızı da tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber