banner240
banner237
banner238

BU PROJE YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR


Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Engelsiz Spor İçin Hayde Mutlu Çarşambaya Projesi’ tüm hızıyla devam ediyor. Özel gereksinimli bireylerin sosyal hayata katılmalarını sağlamayı amaçlayan proje ile çocuklar ve gençler hem spor yapıyor hem de eğlenceli vakit geçiriyor.


 
‘Engelsiz Spor İçin Hayde Mutlu Çarşambaya Projesi’ kapsamında her çarşamba 10.30-11.30 saatleri arasında Yomra Jimnastik Spor Kompleksi’nde hentbol ve jimnastik, Hayri Gür Spor Salonu’nda basketbol, hentbol ve voleybol, Söğütlü Atletizm Sahası’nda ise atletizm ve judo sporları yapılıyor. Çarşamba günleri çocukları için farklı sahalarda ve çeşitli branşlarda etkinlikler sunulmasından mutluluk duyduklarını belirten aileler, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na teşekkür etti.


 
OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER ALIYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada “Engelli bireylerimizin en iyi şartlarda yaşamaları ve sosyal hayata adapte olmalarını sağlamak için başlattığımız çalışmaları, yoğun şekilde sürdürüyoruz. Söz verdiğimiz gibi Trabzon’da bir ilk olacak ve engelli bireylerimize birçok imkan sunacak ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ni de kısa sürede hayata geçirmenin planlamasını yapıyoruz. Son olarak hayata geçirdiğimiz ‘Engelsiz Spor İçin Hayde Mutlu Çarşambaya’ projesi ile özel gereksinimli bireyler, her çarşamba günü Gençlik ve Spor Bakanlığının tesislerinde spor yapıp çeşitli etkinliklere katılıyor. Projenin başladığı ilk günden itibaren gençlerden ve ailelerden çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor. Etkinliklerde yer almak isteyen özel gereksinimli bireyler ve aileleri Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler birimine başvuruda bulunabilir” ifadeleri kullanıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber