Burada 1.5 Yıl Kalmak İstiyorum

Trabzonspor’dan sezon sonuna kadar kiraladığımız Taha Tunç medya merkezimize açıklamalarda bulundu. Geçen sezon başında Trabzonspor’a transfer olan 19 yaşındaki genç orta saha oyuncusu forma şansı bulamadı. Bu sezon da forma şansı bulamayan Taha, kulübümüzle sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzaladı. 

Hekimoğlu Trabzon’a oynamak için geldiğini söyleyen Taha Tunç “Trabzonspor’da uzun zamandır forma şansı bulamıyordum. Oynayabileceğim bir takıma kiralık gitmek istiyordum. Sezon başında bu isteğim olmadı. Devre arasında ise sağ olsunlar başkanımız Celil Hekimoğlu ve Futbol Şube Sorumlumuz Semih Hekimoğlu beni istediler ve bu kulübe kazandırdılar” dedi.

Kendisinin de oynamak istediği bir kulübe gitmek istediğini belirten Taha Tunç şu ifadeleri kullandı: “Hekimoğlu Trabzon ismini duyunca düşünmeden kabul ettim. Çünkü Trabzon takımıydı. Zaten Trabzon’a alışmıştım. Hekimoğlu Trabzon benim için çok iyi oldu. Şimdi bu takımın başarısı ve menfaatleri için elimden geleni yapacağım. Öncelikle bu takım hangi konumu hak ediyorsa onun başarısı için çalışacağım”

“Sözleşmem 6 aylık ama ben buraya gelirken, kafamda hep 1.5 yıl vardı. Çünkü 6 ay benim için kısa bir zaman. Bu 6 ayı en iyi şekilde geçirirsem yine Hekimoğlu Trabzon’da 1 yıl daha kalmak isterim. Çünkü Trabzonspor zor bir takım. Trabzonspor’a daha sağlam bir şekilde dönmek isterim. Tam anlamıyla 6 ayda kendimi geliştirsem de orası Süper Lig. Ama şu var şuanda sadece Hekimoğlu Trabzon’un başarısına odaklandım. Burada takımım için elimden geleni yapacağım”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber