Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi  Takımı Süper Lige yükseldi

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 16’ıncı Kuruluşlar arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası 21-24 Temmuz tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirildi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Takımı, 52 takımın katıldığı şampiyonayı zorlu mücadelelerin ardından 3’üncü olarak tamamlayarak 16 takımlı Türkiye Kuruluşlar Süper Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı. Muhammet Altınel, Nurettin Akyüz ve misafir oyuncu Vahid Malmırı’dan oluşan Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Takımı, final müsabakasında Artvin Orman Bölge Müdürlüğünü yenerek 3’cü oldu.

Bimsa Kocaeli Takımının şampiyon olarak tamamladığı turnuvada zevkli ve çekişmeli müsabakaların ardından üçüncü olduklarını ve Türkiye Süper Ligi’ne yükseldiklerini kaydeden Takım Kaptanı Muhammet Altınel, Trabzon’u ve Büyükşehir Belediyesini en iyi şekilde temsil etme gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Altınel, desteklerinden dolayı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.

ABDULLAH KARPUZ ŞAMPİYON OLDU

Öte yandan Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Abdullah Karpuz, Yıldız Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu oldu. 17-22 Temmuz 2018 tarihleri arasında Kahramanmaraş’da yapılan şampiyonada 46 kg’da mücadele eden Karpuz, tüm rakiplerini mağlup ederek altın madalyayı Trabzon’a getirdi.

SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yıldız Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nda şampiyon olan Abdullah karpuz ve Türkiye Kuruluşlar Süper Ligi’ne yükselen Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Takımını kutladı. Başkan Gümrükçüoğlu, sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber