banner240
banner237
banner238

BÜYÜKŞEHİR LİGİN İLK YARISINI 3. OLARAK TAMAMLADI

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı, Karabük Yenişehirspor ile karşı karşıya geldi. Trabzon Beşirli Tenis Kortları Spor Kompleksi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan maçtan, Büyükşehir Belediyespor 37-24 galip ayrıldı. İlk yarının son maçını oynayan Büyükşehir Belediyespor, puanını 22’ye çıkardı. Trabzon Büyükşehir Belediyespor Başkanı Adnan Gül, yönetim kurulu üyeleri Birdal Öztürk, Serkan Şeker, Ayhan Pala, Zekeriya İskenderoğlu ve Köksal Saral hentbol takımını yalnız bırakmadı.  
 
HEDEFİMİZ LİDERLİK
Trabzon Büyükşehir Belediyespor Başkanı Adnan Gül, maçın ardından oyuncuları ve teknik heyeti tebrik etti. Sporcuları maç öncesi ve sonrası motive etmeye özen gösteren Başkan Gül, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Trabzon Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı olarak gayet iyi gidiyoruz. İlk yarıyı 3. Olarak tamamladık. Liderle aramızda 2 puan var. Hedefimiz ikinci yarı ligi lider bitirerek süper lige çıkmak olacak. Hocamız ve oyuncularımızın inancı tam. Bunun içinde gerekli hazırlıklara başlayacaklar” ifadelerini kullandı.
 
ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Başkan Gül Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na da teşekkür ederek, “Trabzon Büyükşehir Belediyespor olarak, spor şehri Trabzon’u tüm branşlarda hak ettiği noktaya getirmek için gayret göstermeye devam edeceğiz. Bu noktada tüm çalışmalarımızla yakından ilgilenen ve bizlere her türlü desteği veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na yürekten teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber