banner240
banner237
banner238

BÜYÜKŞEHİR SPORCUSU TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun spora ve sporcuya verdiği önem doğrultusunda bünyesindeki spor branşlarını çeşitlendiren Büyükşehir Belediyespor, başarılarına her geçen gün yenilerini ekliyor.

Bu kapsamda 17-18 Nisan tarihleri arasında Bursa’da yapılan Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda Büyükşehir Belediyespor sporcusu Osman Kul, disk atmada 55.31 derecesiyle Türkiye şampiyonu oldu. 

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ 

Trabzon’u ve Türkiye’yi Avrupa Şampiyonası’nda temsil etmeyi hedefleyen başarılı sporcu Osman Kul, şampiyonanın ardından yaptığı açıklamada, “Bağlı olduğum Büyükşehir Belediyespor bünyesinde hocalarımızın da desteğiyle şampiyonalarda başarılı olmak için çok çalışıyorum. Bursa’da yapılan şampiyonada da birinci olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum.  Sporcularına her zaman büyük destek veren başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu olmak üzere, Belediyespor Başkanımız Adnan Gül, Belediyespor Atletizm Branş Sorumlusu ve Genel Kaptanımız Murat Öztürk ile hocam Zekeriya Üçüncü’ye yürekten teşekkür ediyorum”  ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber