BÜYÜKŞEHİR’DEN BAHÇELİEVLER GALİBİYETİ

 
Trabzon Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı, İstanbul Bahçelievler Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Trabzon Beşirli Tenis Kortları Spor Kompleksi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan maçtan, Büyükşehir Belediyespor ilk yarı 18-15, ikinci yarı ise 35-27 galip ayrıldı. 9’uncu maçını oynayan Büyükşehir Belediyespor, 2 maç eksikle puanını 14’e çıkardı. Trabzon Büyükşehir Belediyespor yönetim kurulu üyeleri Birdal Öztürk, Serkan Şeker, Ayhan Pala ve Fatih Bektaş hentbol takımını yalnız bırakmadı.  
 
GAYET İYİ GİDİYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyespor Başkanı Adnan Gül, maçın ardından yöneticileri ve teknik heyeti telefonla arayarak tebrik etti. Sporcuları maç öncesi ve sonrası motive etmeye özen gösteren Başkan Gül, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Trabzon Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı olarak gayet iyi gidiyoruz. İki maç eksiğimiz bulunuyor. Liderle aramızda çok puan farkı yok. Önümüzde Hatay Büyükşehir Belediyespor maçı var. Hocamız ve oyuncularımız bu maç için gerekli hazırlıklara başlayacak” ifadelerini kullandı.
 
ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Başkan Gül tek hedeflerinin Süper Lig olduğunu belirterek, “Arkadaşlarımız Süper Lig’e çıkmak için büyük mücadele veriyorlar. Sezon sonunda, bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Trabzon Büyükşehir Belediyespor olarak, spor şehri Trabzon’u tüm branşlarda hak ettiği noktaya getirmek için gayret göstermeye devam edeceğiz. Bu noktada tüm çalışmalarımızla yakından ilgilenen ve bizlere her türlü desteği veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na yürekten teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber