ÇİM HOKEYİ FEDERASYON BAŞKANINDAN ASKF ‘YE ZİYARET

Çim Hokeyi Federasyonu başkanı Sadık Karakan ASKF’yi ziyaret etti

Federasyon başkanı Sadık Karakan’ın ziyaretinde asbaşkan Bayram YÜKSEL , yönetim kurulu üyesi ve Erdoğduspor kulübü başkanı Ali ÇOLAK ve teknik komite üyeleri ile ASKF Başkan Vekili Mahmut MEMİŞOĞLU,Futbol İl Temsilcisi Zeki KURT, ASKF Başkan yardımcısı Sebahattin ALEMDAR , Eğitim sorumlusu Sabri DEMİRKAYA hazır bulundu.

ASKF Başkanı Cahit ERDEM çim hokeyi Federasyonunun U-16 Türkiye Şampiyonasının müsabakalarının devam ettiğini; 25-28 şubat tarihlerinde 2. lige yükselme müsabakalarının Trabzon’da oynanacağını,22-24 şubat tarihlerinde Hokey hakem kursu açılacak olmasından mutlu olduklarını , Asbaşkan Bayram YÜKSEL’in bu faaliyetlerin Trabzon’a alınmasında ve Çim hokeyi faaliyetlerini bu bölgeye kazandırılmasında etkin yol üstlendiğini belirterek, Çim Hokeyi federasyonu başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Çim Hokeyi Federasyonu başkanı Sadık KARAKAN ‘da Trabzon ASKF ‘nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve kulüplerin bu Hokey branşındaki faaliyetleri için malzeme katkısında bulunmasının kendileri için önem arz ettiğini belirterek ASKF yönetimine teşekkür etti.

Günün anısına takdim edilen hediyelerden sonra beraber çekilen hatıra fotoğrafı sonrası ziyaret sona erdi.

ASKF YÖNETİM KURULU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber