Çok iyi oynadığımız oyunu galibiyetle bitirdiğimiz için fazlasıyla mutluyuz.

İlk devrede topa hakim olan, oyunun yönünü değiştiren, üçüncü bölgede etkili olan bir takım görüntümüz vardı. Geçmiş haftalarda yaşadığımız pozisyonları golle sonuçlandırma noktasındaki eksikliğimiz bu karşılaşmanın ilk yarısında da devam etti. 

Devre arasında oyuncularımız ile ciddi bir geri dönüş yapmak için konuştuk ve oyuncularımız da buna reaksiyon gösterdiler. Diyarbakır deplasmanında bu geri dönüşü başarabilmek önemli. Bu hafta ligdeki tek deplasman galibiyetini biz aldık. Önümüzdeki hafta iç sahada oynayacağımız karşılaşmayı da kazanmak istiyoruz. Oyuna başlayan, sonradan giren, kenarda takımı destekleyen tüm oyuncularımı ve ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Biz genç ve iyi bir takımız. Oyunumuzu geliştirerek devam ediyoruz. Geçen hafta kaybettiğimiz İskenderun karşılaşmasında da üstün oynayan taraf bizdik. Bu hafta oyunumuzu skora yansıttık. Önümüzdeki süreci daha iyi değerlendirmek istiyoruz. Geride kalan zorlu periyotta çok ciddi rakiplerle karşılaştık. Haftalar ilerledikçe çok daha iyi bir takım olacağımıza inancım tam. 

Bu galibiyet tüm camiamıza armağan olsun. Şu andan itibaren bir sonraki maçımıza odaklanarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber