Erzurumlu genç sporcu Ömer Faruk Bozdağ, Türkiye rekoru kırdı

Devrim AKTÜRK

Henüz 17 yaşında olmasına rağmen salon rekor deneme yarışmalarında boy gösteren Erzurumlu genç sporcu Ömer Faruk Bozdağ, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da gerçekleştirilen salon rekor deneme yarışmalarında 1500 metrede 3.50.16 derecesiyle U18 kategorisinde Türkiye rekoru kırdı. 

Bozdağ, Nisan ayında düzenlenen ve Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından yapılan Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda Karayazı Spor Kulübü’nde yer alarak, 800 metre salon müsabakalarında dördüncü olarak dereceye girmiş ve ödülünü almıştı. 

“İNANILMAZ BİR DUYGU İÇERİSİNDEYİM”
Gazetemizden Devrim Aktürk’ün görüştüğü U18 kategorisindeki Türkiye rekortmeni Bozdağ, “Öncelik olarak bu başarımda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hep yanımda olan ailem, takım arkadaşlarım, her daim destekçim olan Fesih Doğan ve Cahit Demir hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Şu anda inanılmaz bir duygu içerisindeyim ve anlatılmaz yaşanır diyorum. Son olarak da Fenerbahçe Spor Kulübümü çok seviyorum.” dedi.

Bozdağ’ın teşekkür mesajını ilettiği Eğitmen Cahit Demir ise, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Bir rekor daha Karayazı atletten. Bu başarıda emeği geçen başta Ömer Faruk Bozdağ’ın ailesi, ilçe kaymakamımız sayın Muammer Sarıdoğan, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Birdal Öztürk, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Erzurum İl Temsilcimiz Fesih Doğan Tohm Müdürü Murat Tanas, Erzurumspor Lisesi Müdürü Sinan Topal ve Erzurum Atletizm Antrenör ailesine çok teşekkür ederiz.” ifadesini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber