Futsal Genç Kızlarda zirvenin sahibi, Trabzon Spor Lisesi takımı oldu

Milli Eğitim İl Müdürlüğü, Futsal İl Temsilciliği ve Okul Sporları Koordinatörlüğünün desteğiyle yapılan turnuvada birinci olan Trabzon Spor Lisesi takımı, gurup müsabakalarına katılacak.

Beşirli Spor Kompleksi Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan turnuva, birbirinden zevkli ve çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Öğrenci ve sporseverlerin büyük bir heyecanla takip ettiği müsabakada ikinciliği, final maçında Trabzon Spor Lisesine yenilen Tonya Anadolu Lisesi takımı kazandı. Saffet Çebi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Akçaabat Anadolu Lisesi Futsal Kız Takımı ise Trabzon dördüncüsü oldu.

Kız öğrencilerin yetenekleri ile damga vurduğu; centilmenliğin ön plana çıktığı turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa, madalya ve başarı belgeleri, Tonya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdülkadir Köroğlu, Okul Sporları İl Koordinatörü Mustafa Aksu, Trabzon Spor Lisesi Müdürü Ali Turan, Akçaabat Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Bayram, Tonya Anadolu Lisesi Müdürü Kerem Akbulut tarafından verildi.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Ozan Çetiner, “Kız öğrencilerimizin bu tür organizasyonlarda yer alması bizi mutlu ediyor. Onları sporla buluşturan velilerden öğretmenlerine kadar herkesi yürekten kutluyorum. Son derece yetenekli, sosyal, başarılı bir nesil. Onları hareketsiz yaşamdan uzaklaştırmanın en iyi yöntemi spor. Bu konuda Trabzon’daki gelişim son derece iyi ve spora katılım tüm yaşlarda artarak devam ediyor” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber