FUTSALIN YILDIZLARI

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde düzenlenen Okul Sporları Küçük Erkekler ve Küçük Kızlar Futsal İl Birinciliği müsabakalarında şampiyonlar belli oldu. Erkeklerde Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu şampiyon olurken, kızlarda Ata Ortaokulu şampiyon oldu. Beşirli Spor Kompleksi Çok Amaçlı Spor Salonunda düzenlenen turnuvaya katılım büyük oldu.

Milli Eğitim Müdürlüğü, Futsal İl Temsilciliği ve Okul Sporları Koordinatörlüğünün destekleriyle gerçekleştirilen turnuvada, erkeklerde Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunun ardından Sürmene Yakup Kalafatoğlu Ortaokulu Futsal Takımı İl ikincisi, Söğütlü Ortaokulu Futsal takımı il üçüncüsü oldu. Kızlarda ise Ata Ortaokulu Futsal Takımı İl birincisi olurken, Karakaya Ortaokulu Futsal Takımı ikinci, Uğurlu Ortaokulu üçüncü oldu. Heyecan dolu maçları öğrencilerin yanı sıra çok sayıda sporsever de ilgiyle takip etti.

Dereceye giren takımlara ödüllerini Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yusuf Çebi, Ortahisar İlçe Müdürü Ecvet Kurt, Futsal İl Temsilcisi Kemal Civelek verirken şampiyonlar kupalarını Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Ozan Çetiner’in elinden aldı. Küçük Kızlar ve Küçük Erkeklerin gösterdikleri performansla göz doldurduğunu kaydeden Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Ozan Çetiner: “En önemlisi kız çocuklarımızın sporla iç içe olması. Bu bizim en büyük sevincimiz. Kızlarımızın spor yapması, hem yeteneklerini gösterebilecek alanlarda olmaları hem de fair-play ruhu içerisinde gerçekleştirdikleri karşılaşmalara tanık olmak mutluluk verici. Emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber