Güneş kulübümüzü ziyaret etti, futbolcularımızla bir araya geldi

Trabzonspor’umuz ve A Milli Takımımızın eski teknik direktörü Şenol Güneş, kulübümüzü ziyaret etti. Başkanımız Celil Hekimoğlu ile sohbet eden Güneş daha sonra ise Teknik Direktörümüz Bahaddin Güneş, teknik heyet ve futbolcularımızla bir araya geldi. 

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısı ile de Başkanımız Celil Hekimoğlu, Futbol Şube Sorumlumuz Semih Hekimoğlu, Teknik Direktörümüz Bahaddin Güneş ve futbolcularımız Teknik Direktör Şenol Güneş’e çiçek ve formamızı takdim etti.


Güneş, futbolcularımızla yaptığı sohbette, “Ligde iyi bir yerdesiniz. Yönetim ve teknik heyet size sadece yol gösterir. Buraya kadar siz getirdiniz ve siz başardınız. Bundan sonra da bırakmayın ve sezon sonunda şampiyon olun” dedi.

Trabzon’un bir futbol kenti olduğunu da kaydeden Güneş, “Trabzon’un 1.Lig’de de bir takımının olması gerekiyor. Bunu da siz başarabilirsiniz. İnşallah sezon sonunda hem Trabzonspor hem de Hekimoğlu Trabzon FK, beraber şampiyon olursunuz. Bu mutluluğu birlikte yaşarsınız. Hepinize başarılar diliyorum. Asla vazgeçmeyin” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber