HEKİMOĞLU FK UTKU VE ATAKAN İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Trabzonspor’dan savunma oyuncusu Atakan Gündüz’ü 1.5 yıllığına kiralık olarak transfer eden ekibimiz, Diyarbekirspor’dan forvet oyuncusu Utku Şen ile de 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. 1461 Trabzon Futbol Kulübü Tesislerimizde yapılan ve Başkanvekilimiz Suat Hekimoğlu’nun katıldığı imza töreninde her iki oyuncuda kendisini kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attılar.

İmza töreninde konuşan Başkanvekilimiz Suat Hekimoğlu, kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, “Atakan ve Utku’ya imza attırarak devre arası transferlerimize başladık. Biz şampiyonluğu hedefliyoruz. Bu doğrultuda kadromuzu güçlendirmeye devam edeceğiz. Bu transferler hem 1461 Trabzon Futbol Kulübümüz hem de oyuncularımız için hayırlı olsun” dedi.

Bu sezon oynadığı 16 maçta 6 gol atma başarısı gösteren Utku Şen ise, “1461 Trabzon FK’ya geldiğim için mutluyum. İnşallah gollerime burada da devam edeceğim. Sezon sonunda şampiyonluğu hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. Devreyi İstanbulspor’da kiralık olarak geçiren Atakan Gündüz de, “Buraya yeniden kendimi göstermeye geldim. Şans bulduğumda elimden geleni yapacağım. Her iki taraf için de hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber