banner240
banner237
banner238

Hentbolda ilk devre tamamlandı 

Ankara ilinden İsmail Doğan ve Sivas İlinden Mehmet Küntay hakem ikilisinin yönettiği Maçın gözlemciliğini Adana ilinden Mustafa Şeker yaptı. 

Bugün Saat 13:00'da Mersin Mut Spor Salonunda oynanan maçın ilk dakikalarında art arda ataklar geliştiren Mersin BB MSK öne geçmesine rağmen kısa sürede toparlanan Olimpik Pazar Spor maçta dengeyi sağlayamadı. Karşılıklı bulunan sayılarla geçen ilk yarıyı, Olimpik Pazar Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı 15-13 geride kapattı.

İkinci yarıya kontrollü başlayan her iki takım, karşılıklı sayılar buldu. Etkili bir oyun ortaya koyan temsilcimiz art arda bulduğu sayılarla öne geçse de Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü maçı, 31-22 'lik skorla kazanarak ligde 1.sırada yerini aldı. 

Sezonun ilk devresini 3 galibiyet ve 6 yenilgi ile kapatan Olimpik Pazar Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, 9 haftada topladığı 6 puanla dokuzuncu sırada yer aldı.

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Olimpik Pazar Spor Kadın Hentbol Takımı Antrenörü Fatma Badoğlu şunları söyledi: 
"Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün 5 transferleri var özellikle iki tane çok etkili oyun kurucusu bir tanesi  yıllar önce Pazarspor' da takımımızda yer alan çok tecrübeli bir sporcu İlke Şen ve yine çok tecrübeli yabancı sporcusu Afrikalı
JACQUY YANICK BANIOMO yıllarca Süper ligin takımı Yalıkavak Spor Kulübüinde oynamış bir oyuncu bu kadar tecrübeli oyuncular karşısında verdiğimiz mücadele çok iyi idi. Bizde ise bu lige göre tecrübesiz ve genç oyunlarımız yedekleri olmayan bir takımımız var. Bütün bunları değerlendirerek ikinci devreye transferlere bakılacak . Bir takımda mutlaka rekabet mutlaka olmalı başarı olması için. Bunun içinde kadroyu geniş tutmamız için bütün çalışmaları yapacağız. İlk devre çok iyi oynadık. İkinci devreye gücümüz yetmediğinden dolayı hatalar yaptık hata yaptıkça cezalar geldi neticesinde eksik oyun oynadık. Maçı kaybettik."

Transfer döneminde kadroyu güçlendirmek için çalışmalara başlayacak olan Olimpik Pazar Spor Kulübünde 1 hafta aradan sonra 2.devre hazırlıkları önümüzdeki haftalarda tekrar başlayacak.

Hentbol Bayanlar 1. Lig  ikinci devre maçları 30 Ocak 2021 tarihinde yapılacak maçlarla başlayacak.

Olimpik Pazar Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı Ligin ikinci devresinin ilk maçında deplasmanda Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü maçı ile başlayacak.

Haber:CEVAHİR TOPALOĞLU 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber