İNANIYORUZ! # O Sene Bu Sene#

Takımımızı liderlikten eden şanssız son saniye golüne, ev sahibi takımın, kenar yönetiminin ve protokol üyelerinin  orantısız sevinç ve coşku gösterilerinden anlaşılmaktadır ki,  şampiyonluk yolunda rakibimiz sadece Başakşehirspor değildir.
Spor ve bilhassa futbol kenti olan Trabzon’umuzun, futbol tarihinde devrimler yapan takımı Trabzonspor’un başarılı olduğu her dönemde, önüne engeller çıkarmada neredeyse bir yarış gözlenmektedir.
Şampiyonluk yarışındaki rakibimizin 27. Haftadaki Ankaragücü maçında, hakem-var ekibinin verdiği veya vermediği, Başakşehirspor lehine sonuç doğuran kararlar ap açık göstermiştir ki, Trabzonspor’umuzun önünü kesme çabaları hiç de gizli saklı değildir.
Trabzonspor’umuzun, her şeye rağmen oynadığı kaliteli futbolu, ülkemize kazandırdığı sporcu-futbolcu-teknik adam- futbol yöneticileriyle  futbol dünyamıza hizmetleri tartışılmazdır.  
Her zaman hakettiğine razı olan, adaletten yana tavır koyan Trabzonspor ve camiamız, yakın tarihte sayısız kez maruz kaldığı haksızlıkların farkındadır ve sabrı, özgüveninde saklıdır. Takımımızın sağduyulu tavrı, geçmişten bu güne başarıları bizlerin gurur kaynağı olmaya devam edecektir.
Türk futbolunu yönetenlerden, saha hakemlerine, basındaki kalemşör uzantılarına kadar hakkı yenen, suçlanan, ötekileştirilen bir camianın cefakar  mensupları olmaktan gururluyuz, asla  yılmayacağız. 
Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) olarak, tüm Trabzonlu ve Trabzonsporlu STK’larla birlikte, takımımızın ve başkanımız Ahmet Ağaoğlu’nun arkasındayız, yapılan linç ve öç alma girişimlerini lanetliyoruz.
İnanıyoruz!


 #O Sene Bu Sene# 
İsmail ŞATIROĞLU
TDF Genel Başkanı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber