banner240
banner237
banner238

Okul Sporları Bocce Küçük – Yıldızlar İl Birinciliği müsabakaları nefes kesti

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün, Bocce-Dart İl Temsilciliği ve Okul Sporları Koordinatörlüğünün desteğiyle düzenlediği Okul Sporları Bocce Küçükler – Yıldızlar İl Birinciliği müsabakalarında dereceye giren takımlar belli oldu. Küçük Kızlar ve Yıldız Kızlarda Maçka Cumhuriyet Ortaokulu, Yıldız Erkeklerde ise Kuzguncuk Cemal Azmi Bey Ortaokulu takımları turnuvayı birinci olarak tamamladı

Özellikle konsantrasyon, kendine güven, sosyalleşme, el, göz ve beyin üçlü koordinasyonun gelişimine büyük katkısı gibi birçok faydası nedeniyle öğrencilerin daha çok tercih ettiği boccede düzenlenen il birinciliği müsabakaları, Beşirli Spor Kompleksi Bocce sahasında yapıldı. Katılımın oldukça yüksek olduğu turnuva sonunda başarılı olarak dereceye giren takımlara ödülleri, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Ozan Çetiner, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yusuf Çebi, Ortahisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ecvet Kurt ve Beşirli Spor Kompleksi Tesis Amiri Abdullah Cevahir ile okul idarecileri verdi.

KÜÇÜK KIZLAR

Nefes kesen mücadelelerin ardından Maçka Cumhuriyet Ortaokulu birinci oldu. Arsin Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun ikinci olduğu turnuvayı Mahmut Celalettin Ökten Anadolu İHO üçüncü ve Çayırbağı Ortaokulu Bocce Takımı da dördüncü olarak tamamladı.

YILDIZ ERKEKLER

Birbirinden çekişmeli mücadelelerin yaşandığı bu kategoride zirvenin sahibi Kuzguncuk Cemal Azmi Bey Ortaokulu olurken Arsin İmam Hatip Ortaokulu ikinci, Maçka Cumhuriyet Ortaokulu üçüncü, Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu da dördüncü oldu.

YILDIZ KIZLAR

Turnuvanın en heyecanlı karşılaşmaları sahne olan Yıldız Kızlar kategorisinde birincilik kupasını Maçka Cumhuriyet Ortaokulu takımı aldı. Derecik Ortaokulu ikinci, Kuzguncuk Cemal Azmi Bey Ortaokulu üçüncü, Yeşilköy Şehit Haydar Aslan Ortaokulu da turnuvayı dördüncü tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber