OLİMPİK PAZAR SPOR KULÜBÜ HENTBOL TAKIMI ŞANSSIZLIĞA YENİLDİ 

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

THF Kadınlar 1. Liginde ikinci yarı geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla başladı. 

Haber:CEVAHİR TOPALOĞLU

THF Kadınlar 1. Liginde ikinci yarı geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla başladı.  A grubunda mücadele eden Olimpik Pazar Spor Kulübü Hentbol Takımı  ligin ikinci yarısındaki ilk maçında deplasmanda Yozgat Aile Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübünün konuğu oldu.

30 Ocak Pazar günü saat 14:00’da Yozgat Rıza Kayaalp Kapalı Spor Salonunda oyananan maçı Sivas ilinden Ebubekir Boyaz ve Tokat ilinden Ömer Turan hakem ikilisi yönetti.

Gözlemciliğini Kayseri ilinden Mehmet Fatih Kaymaz’ın yaptığı Çekişmeli bir mücadeleye sahne olan maçın ilk devresini Olimpik Pazar Spor rakibi karşısında 12-13 geride tamamladı.

Maçın İkinci yarısına da iyi başlayan taraf Yozgat Aile Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü oldu. İkinci yarıda rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Olimpik Pazar Spor Çekişmeli geçen müsabakadan 6 gol farkla (32-26)  şanssız bir şekilde sahadan mağlup ayrıldı.

Olimpik Pazar Spor Kulübü Hentbol Takımı bu skorla devreye mağlubiyetle başlamış olurken, puan alamayıp dokuzuncu sırada kaldı. Yozgat Aile Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü ise aldığı bu galibiyetle puanını 8’e yükselterek altıncı sırada yer aldı.

Maçın en skorer ismi 13 gol kaydeden Olimpik Pazarspor’un oyuncusu Melek Yazıcı oldu.

Olimpik Pazar Spor Hentbol Kulübü takımı, gruptaki 11.maçında 6 Şubat Pazar günü Saat 13:00’da Pazar Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor Salonunda  Aksaray Belediyespor Hentbol Takımı ile karşılaşacak.

OLİMPİK PAZAR SPOR KULÜBÜ HENTBOL TAKIMI ŞANSSIZLIĞA YENİLDİ 
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.