Salih, Taha ve Furkan kulübümüzle sözleşme imzaladı

Kulübümüz, Trabzonspor Kulübü’nden genç oyuncular Salih Kavrazlı ve Taha Tunç ile sezon sonuna kadar kiralık, Furkan Yıldırım ile de 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Tesislerimizde gerçekleşen ve Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Melih Hekimoğlu’nun katıldığı imza töreninde 3 oyuncu da sözleşmelerine imza attı.

Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Melih Hekimoğlu, Trabzonspor Kulübü ile abi kardeş kulüp ilişkilerinin devam ettiğini ifade ederek, “Trabzonspor’umuzdan 3 oyunsuyu kadromuza kattık. İnşallah bu oyuncular burada kendilerini en iyi şekilde gösterip, gelişip ve yükselişlerini devam ettirip, Trabzonspor’a daha güçlü dönerek, takımlarına katkı sağlayacaklardır. Hem Hekimoğlu Trabzon FK ve hem de Trabzonspor’a en iyi şekilde katkı sağlayacaklarını düşünüyoruz” dedi.

İmza töreninde konuşan Salih Kavrazlı ise, “Ligin ikinci yarısında hem takımıma en iyi katkıyı sağlamak istiyorum. Kendimi yeniden gösterip Trabzonspor’a daha güçlü dönmek istiyorum” ifadelerini kullandı. Taha Tunç da, “Hedefleri olan bir futbolcuyum. Bu hedeflerim için basamakları tek tek çıkmak istiyorum. Hekimoğlu Trabzon FK’da gerçek Taha Tunç’u gösterip, sonrasında Trabzonspor’a uzun yıllar hizmet etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Hekimoğlu Trabzon FK’nın başarısına katkı sağlamak için geldiğini söyleyen Furkan Yıldırım da, “Kulübümüzün şampiyonluk hedefi var. İnşallah ligin ikinci yarısında bu hedefimize ulaşacağız. Ben de elimden gelen katkıyı sağlayacağıma inanıyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber