banner240
banner237
banner238

TFF 1.LİG’E ÇOK YAKIŞACAĞIZ

Kulübümüz Futbol Şube Sorumlusu Semih Hekimoğlu, 20 Temmuz Pazartesi günü Sancaktepe ile oynayacağımız Play-Off Çeyrek Final maçı öncesi medya merkezimize konuk oldu. Play-Off’ta şampiyon olmak için hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Semih Hekimoğlu, “2 gündür Antalya’da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonraki süreç stresi yönetip, heyecanı kontrol altına almak. Tecrübeli ve genç oyunculara sahibiz. O nedenle sıkıntı yaşamayacağımızı  ve başarılı olacağımızı düşünüyorum” dedi.
 
Trabzon’un 1.Lig’de bir takımı olması gerektiğini ve bunu da kendilerinin başarmak istediklerini de söyleyen Semih Hekimoğlu “Her zaman futbol şehri diye bahsedilen ve futbol anlamında büyük potansiyele sahip olan Trabzon’un mutlaka TFF 1.Lig’de bir takımı olması gerekiyordu zaten. Biz de bu sezon bunu başarıp 1.Lig’e çıktıktan sonra da orada kalıcı olmak istiyoruz. Trabzonspor var ama Trabzon’un ciddi bir şekilde ikinci bir takıma ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Semih Hekimoğlu son olarak ise Hekimoğlu Trabzon FK’nın 1.Lig’e çok yakışacağını ifade ederek şöyle konuştu: “Pandemi sonrası bu şekilde bir turnuva tarzında maçlara çıkacak olmamız, oyuncularımızı futbola döndürmek adına güzel oldu. Zaten kariyer anlamında kritik maçlara çıkacak olan bir ekibimiz var. Bir de hedefimiz var. Tüm bunlar birleştiği zaman sahaya da arzumuzu isteğimizi yansıtıp şampiyonluğun geleceğini düşünüyorum. Hekimoğlu Trabzon olarak 1.Lig’e çıkmak istiyoruz. İnşallah bu iş olacak”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber