TRABZON SPOR KAMUOYU’NA

Son günlerde Beşikdüzü Yeşilköy Spor Kulübü Başkanı Alparslan GÜNDOĞDU tarafından Futbol İl Temsilcisi ve ASKF Başkan Yardımcısı Zeki KURT hakkında mesnetsiz ve yalan söylemlerle suçlama yapılmıştır.Bu ifade ve yalan söylemlerden dolayı sanal ortamda bir linç kampanyasına dönüştürülmeye uğraşılmaktadır.Spor kamuoyunun bilmesini isterim ki bu söylenenlerin doğru olmadığı veYeşilköyspor camiasından da kimsenin de bunun sorguladığı yoktur.Bende Beşikdüzü Yeşilköy Başkanı’na soruyorum;

1-05/12/2018 tarihinde İl Tertip Komitesine gönderilmesi gereken dilekçenizi Trabzon ASKF’ye gönderdiniz.

Bilmenizi isterim ki maçların tüm düzenlemeleri İL TERTİP KOMİTESİ tarafından yapılır. Sayın Zeki KURT yanlış yere yapılan başvuruyu bile tüm iyi niyetiyle B.Yeşilköy Kulübünün mağduriyete uğramaması için sahiplenmiştir ve gerekli dilekçe İL TERTİP KOMİTESİNE gelmiş gibi uğraş vermiş ve gereken belgeleri istemiştir. Sayın Zeki KURT futbolun içinden gelen, kulüplerin yanında olan bir kişi olmasa İL TERTİP KOMİTESİNE ulaşan bir dilekçe yoktur deyip bu zahmetlere hiç girmezdi.

2-Dilekçenizde 12 oyuncunuzun sınavı olduğunu belirttiniz bu 12 oyuncunun sınav belgelerini sekreteryamıza gönderdiniz mi?

3-Belirttiğiniz gibi 12 oyuncunun hepsinin değil de sizden istenen sadece 4 oyuncunuzun belgelerini sekreteryamıza ulaştırdınız mı?

4-Sekreteryamız ve İl Temsilcimiz sizi tam 3 gün boyunca arayıp belgelerinizin sizden istenmesine rağmen ,son gün telefonlarınıza bile tenezzül edip bakmadığınız doğru değil mi?

5-En son 07/12/2018 tarihinde Abdullah MALKOÇOĞLU’nu aratıp Cuma günü saat 16.00’a kadar belgelerinizi ulaştıracağınızı söylediniz ;peki kaç oyuncunuzun belgesini sekreteryaya ulaştırdınız?

6-Sayın Alparslan GÜNDOĞDU göndermiş olduğunuz iki belgenin sadece bir tanesi aktif oyuncunuz değimliydi?

7-Sadece 1 oyuncunuzun sınavı olmasına rağmen Sürmene Spor ile oynayacağınız müsabakayı hangi sebeple gitmediniz?

8-Şimdi tekrar soruyorum doğruyu söylediğinizi idda ediyorsanız ;12 oyuncunuzun sınav belgelerini basın ve hakaret ettiğiniz sosyal medya üzerinden açıklayabilirmisiniz?

Şimdi bu sorularımın hiçbirini cevap vermeyeceğinizi biliyorum.Çünkü siz yalan ve iftira atmakla ,insanları zor durumda bırakacağınızı zannediyorsunuz.Üzüntüm şu ki ömrünü amatör futbola adamış insanları haksız ve yalan iftiralarla zor durumda bırakarak yıpratmaya uğraşıyorsunuz.

Ama unutmayın ki bizler güçlü bir camiayız bunlar bizi yıldırmaz daha çok kenetler.Önceki hesaplarınız tutmadığı gibi bu hesabınızda tutmayacaktır.

M.ERSİN EROL

ASKF Yönetim Kurulu Üyesi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber