Trabzon’da düzenlenen 23 Nisan Tenis ve Atletizm turnuvalarında çocuklar hem yarıştı, hem eğlendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Trabzon’da tenis ve atletizm turnuvaları düzenlendi. Pandemi kurallarının büyük bir titizlikle uygulandığı turnuvalar boyunca bütün spor aletleri düzenli olarak dezenfekte edildi. Son derece heyecanlı müsabakaların yaşandığı etkinlikler boyunca çocuklar hem yarışma heyecanı yaşadı, hem de eğlendi.

BÜYÜK BİR ÖZLEM

Her yıl coşkulu şekilde kutlanan 23 Nisan kutlamalarının koronavirüs nedeniyle mecburen daha kısıtlı bir şekilde yapıldığına dikkat çeken Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, “Ama bütün çocuklar, değerini çok iyi bildikleri bu anlamlı günü yürekten kutluyor” diye konuştu. Öztürk, “Normalleşmeye dönüldükçe yine tesislerimizde çocuklarla buluşacağımız günleri büyük bir özlemle bekliyoruz” dedi.

TENİSTE HEYECAN

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Beşirli Spor Kompleksinde düzenlenen Tenis Turnuvası, nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Tenis İl Müdürlüğünün organize ettiği turnuvada 14 yaş erkeklerde Özgür Sevük, 14 yaş kızlarda Ada Derin Özbalkan, 12 yaş erkeklerde İbrahim Ulaş Çıkrıkçı, 12 yaş kızlarda Aslı Nil Arslan, 10 yaş erkeklerde Ahmet Görmüş ve 10 yaş kızlar da Elif Su Alpay rakiplerini yenerek birinci oldu.

ATLETİZMDE ÇEKİŞME

Akçaabat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Söğütlü Atletizm Sahasında yapılan müsabakalara çok sayıda sporcu katıldı. İlçe Müdürü Engin Uzun, birbirinden yetenekli çocukların yarıştığı müsabakaların son derece keyifli geçtiğini söyledi. Atletizm Turnuvasında 2007-08 doğumlular-

Kızlarda 80 mt ve Uzun Atlama’da Sudenaz Merdan, Top Atma’da Dilruba Birinci, Erkeklerde ise iki branşta da Orhan Efe Çakır 1’inci oldu.

NEFES KESTİLER

Atletizm turnuvasında 2009-10 doğumlular- 80 metrede Kızlarda Ayça Dilek, Uzun Atlamada Kardelen Alkız ve Top Atma’da Yağmur Bulut, Erkekler 80 metrede Raifcan Bıyıklı, Uzun Atlamada ise Tayfun Kıroğlu şampiyon oldu. 2011 ve Küçükler’de Kızlarda 80 metre ve Top Atma’da Eda Okumuş, Erkeklerde 80 metre ve Top Atma’da Ateş Kesici birinci oldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber