banner240
banner237
banner238

TRABZON’DA HENTBOL HEYECANI

Final maçında Beşiktaş Yurtbay Seramik Hentbol Takımı Trabzon Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nü, 32-31 yenerek şampiyon oldu. Türkiye Hentbol Federasyonu'nun 2023 yılı faaliyet programında yer alan Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası, 22-26 Mayıs tarihleri arasında Trabzon’da gerçekleştirildi. Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası müsabakaları Trabzon'da Beşirli Spor Salonu ve Yomra Cimnastik Spor Kompleksi'nde oynandı. 14 Takımın katıldığı şampiyona nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Kıyasıya mücadeleler sonunda finalin adı Trabzon BBSK ile Beşiktaş Yurtbay Seramik Hentbol Takımları oldu. Trabzon Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonu'nda düzenlenen final maçı büyük ilgi gördü.

Şampiyonanın final maçında Beşiktaş Yurtbay Seramik Hentbol Takımı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nü, 32-31 yenerek Türkiye şampiyonu oldu. Şampiyonada Trabzon Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ikinci, Sarıçam Belediyesi Spor Kulübü takımı üçüncülüğü elde ederken, İstanbul Teknik Üniversiteliler Spor Kulübü de dördüncülükle yetindi.

Final maçını Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Göktaş, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Kulüp Başkanları ve spor severler salondan takip etti. Şampiyonluk kupasını ve madalyaları takdim eden Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, "Şampiyonada yer alan 14 takımı da ayrı ayrı tebrik ediyorum. Kıyasıya mücadeleler izledik. Hentbol Federasyonu'nun böyle güzel bir organizasyonuna ev sahipliği yapmaktan dolayı çok memnunuz. Trabzonumuz ülkemizin en yeni, en modern spor tesislerine ve fiziki altyapısına sahip şehirlerinden biri. İnanıyorum ki burada bulunan ve bu salonlarda yetişen hentbolcularımız geleceğe damga vuracak.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber