Trabzonspor'da Nwakaeme'nin gözü şimdi Fener'de

Karadeniz ekibinin Nijeryalı yıldızı Anthony Nwakaeme, performansı ile rakiplerin korkulu rüyası oldu. Sezon başında İsrail'in Hapoel Beer Sheva takımından 1.1 milyon euro bonservis bedeli karşılığı transfer edilen Nwakaeme'ye yıllık 900 bin euro ödeniyor. Yıldız oyuncu imza töreninde sözleşmesine '19 gole direkt katkı sağlaması halinde 100 bin euro prim alır' maddesi koydurmuştu. 29 hafta sonunda ligde 10 gol atıp 7 asist yapan 30 yaşındaki Nwakaeme, Türkiye Kupası'nda 1 gol atıp 1 asist yaptı. Toplamda 19 gole direkt katkı sağlayan Nwakaeme, 100 bin euro'luk primi de hak etti.

G.SARAY VE BEŞİKTAŞ'A ATTI
İnanılmaz bir öz güvene sahip olan Nwakaeme, oyun stili, patlayıcı gücü ve gol vuruşlarındaki ustalığı ile izleyenlere keyif veriyor. Karadeniz Fırtınası'nın ligde kalan 5 maçta da en büyük gol silahı olacak olan Nwakaeme şimdiden F.Bahçe maçına odaklanmış durumda. Galatasaray sınavında 2 gol atıp 1 de asist yapan, Beşiktaş filelerini de 1 kez sarsan Nwakaeme, şimdi F.Bahçe'yi boş geçmeyip koleksiyonu tamamlamak istiyor. Şota, Cardozo, Colman, Jaja gibi yabancı oyuncular gibi Nwakaeme de kısa süre içinde taraftarların gönlünde taht kurmayı başardı.

BEER SHEVA'DA REKOR KIRMIŞTI
Sezon başında Hapoel Beer Sheva'dan 1.1 milyon euro'ya alınan Nwakaeme, kariyerinin en parlak günlerini İsrail'de yaşadı. Nijeryalı oyuncu geçen sezon 43 maçta 17 gol ve 11 asistle yıldızlaşırken, 2016-17'de ise 48 maçta 17 gol, 12 asistlik performansıyla 29 kez skora katkı sağlamıştı. Bu rakam ise Nwakaeme'nin kariyer rekoru olarak kayıtlara geçmiş durumda.

NWAKAEME İŞİ BİTİRİR
Ülkesi Nijerya'da da Nwakaemeye'ye övgü yağıyor. Tecrübeli oyuncunun Nijerya Milli Takımı'nın vazgeçilmezleri arasında yerini alması gerektiğini yazan basın, Trabzon'un maçlarını da yakından takip ediyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Malatyaspor maçını Nwakaeme'nin performansı ile çevirdiğini yazan Nijerya basını, F.Bahçe derbisinde de önemli bir rol oynayacağına vurgu yaptı. Nijerya Milli Takımı teknik heyeti derbiyi yakından izleyecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber