banner240
banner237
banner238

Trabzonspor Maçının Hakemine Büyük Tepki!

Türkiye Futbol Federasyonu, 10 Şubat 2019 tarihinde Galatasaray'ın 3-1 galibiyeti ile sonuçlanan Galatasaray- Trabzonspor karşılaşmasının hakemi Ümit Öztürk'ün 3.5 yıl aradan sonra Trabzonspor'un maçına atandığını açıkladı.

TFF'nin bu açıklamasının ardından pek çok bordo-mavili taraftar Ümit Öztürk atamasına sosyal medyada tepki gösterdi. Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 1 Ekim Cumartesi günü Çağdaş Atan yönetimindeki Yukatel Kayserispor'un konuğu olacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetecek. 39 yaşındaki tecrübeli hakem 2018-2019 sezonunda Nef Stadyumu'nda oynanan Galatasaray- Trabzonspor maçından bu yana ilk kez bir Trabzonspor maçında düdük çalacak.

BORDO-MAVİLİ TARAFTARLARDAN YOĞUN TEPKİ

1329 gün, bir diğer deyişle 3 yıl 7 ay 21 gün sonra Trabzonspor'un maçını yönetecek Ümit Öztürk'e bordo-mavili taraftarlar sosyal medyada tepki gösterdi. Pek çok taraftar 'bu hakemi istemiyoruz' paylaşımlarında bulundu.

MHK BAŞKANI ÜMİT ÖZTÜRK'Ü TOPA TUTMUŞTU: YANLIŞ KARAR DA ISRAR ETTİ

Ümit Öztürk, 10 Şubat 2019 tarihinde Galatasaray'ın 3-1 galibiyeti ile sonuçlanan karşılaşmada çaldığı düdüklerle futbolseverlerin tepkisini toplarken dönemin MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun da istifasına neden olmuştu.

Namoğlu istifasının ardından yaptığı açıklamada, İstanbul'da oynana karşılaşmada Ümit Öztürk'ün Trabzonspor'un penaltı beklediği pozisyonu VAR kamerasından seyretmesine rağmen 'topa müdahale' şeklinde yorumlaması hakkında "Ümit Öztürk görmesine rağmen yanlış kararda ısrar etti" açıklamasında bulunmuştu.

GÜNEBAKIŞ GAZETESİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber