Trabzonspor Sahasında Beşiktaş'ı 2-1 Mağlup Etti

Medical Park Stadyumu'nda oynanan mücadelede konuk ekip Beşiktaş'ın golünü 74. dakikada Kagawa atarken, ev sahibi Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 53. dakikada Novak ve 77. dakikada Yusuf Yazıcı kaydetti. Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 60'a yükseltirken, Beşiktaş 62 puanda kaldı.
BEŞİKTAŞ´TA TEK DEĞİŞİKLİK MEDEL

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise son oynadıkları Aytemiz Alanyaspor maçı 11'ine göre zorunlu değişikliğe gitti. Güneş, sağ baldırında ağrısı devam eden ve kadroda yer almayan Dorukhan Toköz'ün yerine Gary Medel'e 11'de görev verdi. Son olarak ligin 29´uncu haftasındaki Demir Grup Sivasspor maçında görev yaptıktan sonra cezası ve sakatlığı nedeniyle görev alamayan Şilili oyuncu, 3 maçlık aradan sonra formasına kavuştu. Siyah beyazlı takımda sakatlığı süren Gökhan Gönül de maç kadrosunda yer almadı.
MAÇA YOĞUN İLGİ

Trabzonsporlu taraftarlar, Medical Park Stadı tribünlerinin tamamına yakınını doldurdu. Bordo mavili taraftarlar, karşılaşma öncesi sahaya ısınmaya çıkan futbolcuları tribünlere çağırarak alkışlarla moral verdi. Beşiktaş taraftarları da kendilerine ayrılan bölümde yerlerini alarak takımlarını yalnız bırakmadı. Ayrıca iftarın maç saatine denk gelmesi nedeniyle taraftarların Medical Park Stadyumu'na yiyecek sokmalarına izin verildi.

U21'DE TRABZONSPOR GALİP

U21 Ligi'nin 33'üncü haftasında sahasında Beşiktaş'ı konuk eden Trabzonspor, Koray Kılınç'ın kaydettiği golle Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber