Trabzonspor yöneticisi o Fenerliyi affetmedi!

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saral’dan suç duyurusu Trabzonspor Başkan Yardımcısı Gökhan Saral, Trabzonspor’a karşı 2010-2011 sezonunda yapılan şike davasını savunduğu için küfür eden Fenerbahçeli taraftarı savcılığa verdi

 Trabzonspor’da Başkan Yardımcısı Gökhan Saral, Trabzonspor’un şike haklarını savunduğu için kendisine küfür eden Fenerbahçeli taraftarı savcılığa verdi.

Sosyal medya üzerinden küfür eden Fenerbahçeli taraftar Gökhan Atabek’in Türk Ceza Kanunu’nun 125. maddesi gereğince ceza alması bekleniyor. Fenerbahçeli taraftarı Atabek’in Trabzonspor Başkan Yardımcısı Gökhan Saral’a, Trabzonspor’un şike davasını savunduğu için küfür ettiği  ve Saral’ın da Atabek’i mahkemeye verdiği kaydedildi.

Gökhan Atabek, bu davayı sosyal medya üzerinden, “Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral tarafından hakkımda dava açılmış” sözleri ile duyurdu. Atabek ayrıca kendisine şike yüzünden küfür ettiği için dava açanlar için yine küfürlü bir paylaşımda bulundu.  

 

Trabzonspor yöneticisi o Fenerliyi affetmedi!
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.