Türkiye'nin en büyüğü Maçka Belediyesi Veteranlar Takımı

17-21 Ekim tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Elit Master Lig Sonbahar Master Cup turnuvasına Maçka Belediyesi damga vurdu. 12 takım, 3 gurubun yer aldığı turnuvada B gurubundan ikinci olarak çıkarak çeyrek finale kalan Maçka Belediyesi Veteranlar Takımı, Çeyrek finalde Balıkesir Masterlerı yendi. Yarı finalde ise İstanbul Kartal Veteranlar 1-0 lık skor ile yenen Maçka Belediyesi Veteranlar takımı finalde Kalkedon Masterler ile karşı karşıya geldi.

NEFES KESEN MÜCADELE Final karşılaşması nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. 8 dakikada penaltıdan 1-0 öne gecen Kalkedon Masterlar’a 46 dakikada Çoşkun’un cevap verdi. Maç Çoşku’nun golü ile 1-1’e gelirken, Maçın son uzatma dakikalarında Sami’nin golü ile (61.dk) 2-1 öne geçen Maçka Belediyesi Veteranlar takımı Elit Master ligde 5. kez şampiyonluk kupasını kaldırdı.

TRABZONSPOR VURGUSU

Maçka sonunda şampiyonluk kupasını alan Maçka Belediyesi Veteranlar takımı kaptanı ve Belediye Başkanı Koray Koçhan, “Tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Her sene turnuvaya daha güçlü takımlar katılıyor. Bu sene yine şampiyonluk kupasını Maçka’ya getirmekten büyük mutluluk duydum. Her zaman dediğimiz gibi şampiyon olmak kadar önemli olan şampiyon kalabilmektir. İnşallah bu sene Trabzonspor’un da şampiyonluğunu kutlarız. Turnuvada emeği gecen herkese teşekkürler” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber