ÜSTÜNE KOYARAK DEVAM EDİYORUZ

Teknik Direktörümüz Bahaddin Güneş, Ergene Velimeşe maçı sonrası medya merkezimize açıklamalarda bulundu. Takımımızın her gün üstüne koyarak gelişmeye devam ettiğini ifade eden Güneş, “Kazanma alışkanlığımız beni mutlu ediyor. Velimeşe maçının devre arasında kaptanımız Yasin Palaz, soyunma odasında oyuncularımızı inandırırken, biz de takım olgusunun nasıl olacağını ve inanmanın başarıyı getireceğini söyledik” dedi.

İlk yarıyı mağlup kapattıklarını fakat buradan dönüp maçı kazanacaklarına inandıklarını kaydeden Güneş, “İkinci yarı rakibe yakın oynadık. Takım boyunu kısaltınca topa daha fazla sahip olduk. Doğru yerde doğru tercihlerle sonuca gittik. Burada en büyük övgüyü oyuncularım hak ediyor. 3 puan tüm camiamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Sakaryaspor maçı için de konuşan Güneş şu ifadeleri kullandı: “Takımımızın birlikteliği ve aynı kalp atışı başarıyı getiriyor. Önümüzde zor bir Sakaryaspor maçı var. O maça iyi hazırlanıp puanlarla dönmek istiyoruz. İnşallah bu karşılaşmayı da en iyi şekilde kazasız atlatırız”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber