BAŞKAN ŞENLİKOĞLU ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nün Çıtlakkale Mahallesi Batlama Caddesi üzerinde gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceledi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nün Çıtlakkale Mahallesi Batlama Caddesi üzerinde gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Şenlikoğlu ve Başkan Yardımcısı Şerafettin Vurgun yapılan çalışmalar hakkında Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Sedat Karabıçak’tan bilgi aldı.

Göreve geldikten sonra belediyenin bütün müdürlüklerini gezip çalışmaları yakından takip eden Başkan Şenlikoğlu; ‘’Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz birçok bölgede çalışmalarına devam ediyor. Emekçi kardeşlerim bugün içme suyu deposuna ait ana şebeke hattında meydana gelen arıza nedeniyle sorunları çözmeye çalışıyorlar. Daha önce belediyemizden yaptığımız bilgilendirme ile birlikte bugün altı mahallemizde su kesintisi var. Buradaki aksaklıkları 600 ve 400 lük borularla giderip mahallelerimize tekrardan su vereceğiz. Yaşanan aksaklıktan ötürü vatandaşlarımızdan özür diliyoruz. Ötelenmiş, yarına bırakılmış, önemsenmemiş sorunlarla uğraşıyoruz.’’ diye konuştu.

HABER: GÖNÜL AYDIN

GİRESUN ORDU TEMSİLCİSİ

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.