banner240
banner237
banner238

ÖDÜLLÜ ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Akçaabat Belediyesi 2017 yılında yürüttüğü başarılı ‘Atık Pil Toplama Kampanyası’nın ardından 2018 yılında bu kampanyaya özverili bir şekilde devam ediyor.

Akçaabat Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) tarafından ortak yürütülen ‘Atık pil toplama kampanyası’ ile hedef; Trabzon il sınırlarında kullanılan ve atık konumuna geçen tüm pillerin çevreye atılmasının önüne geçmek, zehirli ve zararlı pil atıklarının ekosisteme verebilecek olduğu zararları önlemek, özellikle geri dönüşüm açısında farkındalık oluşturmaktır. Ayrıca Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince titizlikle yürütülen Atık Pil Toplama Kampanyası kapsamında atık pillerin çöpe gitmesinin ve toprağı, suyu kirletmesinin önüne geçilmesi hedeflenmektedir.

2017 yılında olduğu gibi 2018 yılında da Atık Pil Toplama Kampanyasında en çok atık pil toplayan ilk üç okula çeşitli hediyeler verilecektir. Bununla birlikte kampanya süresince ihtiyaç halinde okullar, atık pil kutusu ve afişlerini Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden temin edebileceklerdir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber