banner240
banner237
banner238

TEKNOFEST YARIŞMALARINDA BAŞARI KAZANANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ


Ülkemizin ve dünyanın en önemli teknoloji festivali TEKNOFEST kapsamında 7 dalda düzenlenen yarışmalarda başarı elde eden takımlara ödülleri törenle takdim edildi.
 
Türkiye’nin milli teknoloji hamlesini gerçekleştiren Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST heyecanı 3 gün boyunca Trabzon’u sardı. Medical Park Stadyumu'nda organize edilen dünyanın en önemli teknoloji festivali TEKNOFEST’in son gününde kapanış programı düzenlendi. Festivale teknoloji meraklıları yoğun ilgi gösterirken, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, TEKNOFEST dolayısıyla şehirde bulunan misafirlerle yakından ilgilendi.
 
7 DALDA YARIŞMA DÜZENLENDİ
TEKNOFEST’in son gününde "Ulaşımda Yapay Zeka", "Uçan Araba", "Biyoteknoloji İnovasyon", "Engelsiz Yaşam Teknolojileri", "Çevre ve Enerji Teknolojileri", "Helikopter Tasarım" ve "Sanayide Dijital Teknolojiler” yarışmalarında başarı elde eden takımlara ödülleri verildi. Ödüller, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, TEKNOFEST Genel Sekreteri ve T3 Vakfı Müdürü Ömer Kökçam ile diğer ilgililerin de katılımıyla takımlara takdim edildi.
 
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRİLDİ
Tören, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, T3 Vakfı ekibi ve yarışmacıların toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı. Öte yandan çeşitli etkinliklerin de gerçekleştirildiği TEKNOFEST Trabzon yarışmaları, sanatçı Ceren Ece Öksüz, Vira Cemal ve Eypio konseri ile sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber