banner240
banner237
banner238

TÜBİTAK 4006 bilim fuarı etkinliği gerçekleştirildi.

Müdür Şükür Köse, Pelitli 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu TÜBİTAK4006 Bilim Fuarının Açılışını Gerçekleştirdi.

Pelitli 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulunda 6. kez TÜBİTAK 4006 bilim fuarı etkinliği gerçekleştirildi.

Bilim fuarı açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Şube Müdürleri Recep Aydınçakır, Emrah Koşar, İdris Meral, Süleyman Adıgüzel, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler tarafından gerçekleştirildi.

Bilim fuarının açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Şube Müdürleri Recep Aydınçakır, Emrah Koşar, İdris Meral, Süleyman Adıgüzel, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirdi. Öğrencilerde bilimsel merakın gelişmesi ve bilime karşı ilginin arttırılmasını hedefleyen bilim fuarında öğrencilerle tek tek ilgilenen Müdür Şükür Köse, “Öğrencilerimizin yaptığı çalışmalar takdire şayandır. Başta okul idarecilerimiz olmak üzere projede büyük emeği olan Proje Yürütücüsü Şükran Demir’e ve tüm proje danışmanı olan öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyorum.”dedi

Okul Müdürü Hami Kazancı, Bilim fuarında bu yıl 20 projenin öğrenciler tarafından hazırlandığını, etkinliğin öğrencilere önemli tecrübeler kazandırdığını söyledi.

Teknoloji Tasarım alanında 3, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi alanında 1, Dil ve Edebiyat alanında 3, Fen Bilimleri alanında 11, Tarih alanında 2 olmak üzere toplam 20 projenin yer aldığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ilk gün misafirlere ikinci gün ise öğrenci ve velilere açık olacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber