ÇUKURÇAYIR  MAHALLESİ MUHTAR ADAYI SARI SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEGİZ DEDİ

Özellikle sabah 07.00-09.30 akşam 17.00-19.30 saatleri arasında mahallemizde ciddi anlamda trafik sıkışıklığı yaşanıyor. Bu sıkışıklıkta mahallemizin bağlantı yollarının bakımsız ve kapalı olmasından kaynaklanıyor” dedi. 

667 İLÇEDEN BÜYÜK MAHALLE
Mart ayında ülkemiz yerel seçimlere gidiyor öncelikle bu seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Yerel yönetimlerde en önemli görevlerden birisi de muhtarlık seçimidir. İlçemizin en büyük mahallesi Çukurçayır’dır. Yaklaşık 60 bin kişi mahallemizde yaşamaktadır. Türkiye’deki 972 ilçenin 667’sinden daha çok nüfusa sahip mahallemiz yıllardır hak ettiği hizmeti alamamıştır. 

MAHALLEMİZE SÖZÜMÜZ VAR
Kentimizin büyükşehir olmadan önceki en büyük belde belediyesi olan Çukurçayır, beldeler kapandıktan sonra tek mahalle ve muhtarlık olmuştur. Ekibimizle birlikte, ‘Sizlere sözümüz var, Mahallemizi birlikte yönetelim’ sloganıyla mahallemize aday olduk. Türkiye’de ki bir çok il merkezinin nüfusundan bile fazla insanın yaşadığı mahallemizde ne bir banka şubesi, ne belediye birimi ne de emniyet şubesi veya karakol yok. Bunları mahallemize kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. 

ORTAK AKIL ESASIMIZ
Konumu itibari ile her mahallemizden aza seçeceğiz ve muhtarlık temsilcileri oluşturacağız. Azalarımıza gerekli sorumluluğu vererek halkımızın sorunlarını tespit edip ortak akılla sizlere hizmet edeceğiz. Mahallemizde sosyal tesislerin sayısını artırıp bütün ailelerin yararlanmasını sağlayacağız. 
 

TRAFİĞE NEŞTER
Mahallemizde ciddi ölçüde trafik ve yol sıkıntısı yaşıyoruz. Yaklaşık 60 bin kişinin yaşadığı mahallemizin Meydan’a ulaşımı yüz sene önce yapılan tek şeritli yoldan sağlanıyor bu da sabah ve akşam saatlerinde yoğun trafik sıkışıklığına neden oluyor. Mahallemizi Değirmendere’ye bağlayan yolumuz bir heyelandan kapandı ve 5 senedir kapalı. Onun haricinde Yenicuma ve Bahçecik bağlantı yolların dar olmasından çok büyük sıkıntılar var. Hacımehmet’e bağlanan yolumuzda da tek araç zor hareket ediyor. Önceliğimiz yerel yönetimlerle birlikte hareket edip trafik sorununa neşter vurmaktır. Bakımsız olan yollarımızı en kısa zamanda işlek hale getirerek Aziz Milletimizin hizmetine sunmak asli görevimizden bir tanesidir. 

BİR VE BERABERİZ
Her zaman mahalle sakinlerimizle iç içeyiz. Mutlulukları ve hüzünleri birlikte paylaşıyoruz. Türk toplumunun birlik ve beraberliğini vurguluyoruz. Mahalle sakinlerimizle önemli sosyal projelere imza atıyoruz. Mahallemizin eksiklerini el birliği ile gidermeye çalışıyoruz. Önemli günlerde birlikte organizasyonlar yapıyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber