DOKAS’ın yeni başkanı Barış Sancak oldu

Sektörde 
birliktelik 
oluşturacağız!

Doğu Karadeniz Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği’nin gerçekleşen 9. Genel Kuruluyla birlikte başkanlığına İşadamı Barış Sancak seçildi. 
Başkan Sancak, sektördeki birlikteliği artırmayı hedeflediklerini belirterek, “Can ve mal güvenliğini haiz asansör sektöründeki üyelerin müşterek menfaatlerini korumak, sektörün kayıt içerisine alınmasını sağlamak, haksiz rekabeti önlemek gibi temel konularda çaba göstererek bu amaçlara yönelik önemli projeleri hayata geçirmeyi hedefleyen DOKAS Derneğimiz, sektörün sorunlarının birlikte aşılması, yurtiçi ve dışında temsil ve tanıtımının yapılması, üyeler arası sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın sağlanması, sektörün ekonomik ve kültürel anlamda gelişerek kalkınması için çalışmalar gerçekleştirmek ve mesleki haklarımızın korunması amacı ile faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. 
Bugüne kadar derneğimizde görev yapmış herkese emeklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Ben de DOKAS Derneği Başkanlığını yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ve üyelerimizle birlikte en iyi şekilde sürdürmeye gayret edeceğim” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber