KAYMAKAM HATİPOĞLU VE AVUKAT KORKMAZ'DAN EMİROĞLU'NA ZİYARET

Ortahisar Kaymakamı Numan HATİPOĞLU basın kuruluşları ziyaretleri kapsamında, günlük yayın yapan gazete ve haber sitelerine ziyaretlerini sürdürüyor.

EMİROĞLU MEDYA REKLAM VE YAYINCILIK Bünyesi altında bulunan Manset61 ve Haberimhamsi yayın kuruluşlarını ziyarete gelen Kaymakam Numan HATİPOĞLU ve Avukat Arif Onur KORKMAZ'ı İmtiyaz sahibi  Bekir Sami EMİOĞLU ve Genel Koordinatör Oğuzhan DEMİR karşıladı.

Her iki Misafirleriyle ayrı ayrı ilgilenen EMİROĞLU VE DEMİR Sayın Kaymakamım HATİPOĞLU Trabzon'nun  Ortahisar ilçesine atandıgı günden beri tanışıyoruz ve takip ediyoruz kendisi yeni kurulan bir ilçeye atandı işi çok zor ve zor olmasına karşılık çokta başarılı hizmetler veriyor çoğu kamu kuruluşları ilçede yeni yeni kuruluyor bunları dizayn etmek bu kadar kolay olmaz ve ilimiz ilçemiz zor bir ilçe her kesi ayrı ayrı memnun edeceksiniz. İlin merkezi olan bir ilçede görev yapacaksınız ve sayın Kaymakamım bir taraftanda halk ile iç içe dolaşıyor bir bakıyorsunuz gecenin bir vaktinde sokakta tek başına geziyor buda bizler için güzel ir yaklaşım yani tam bir halk adamı göreve başlıyalı bir yıl kadar bir zaman oldu ama sanki yıllarca burdaymış gibi ortahisar ilçesiyle bütünleşti kendisine başarılar diliyoruz bir basın kuruluşu olarak her zaman yanındayız ve destekcisiyiz dedi.

Ayrıca Avukat Arif Onur KORKMAZ ise genç ve yetenekli bir kardeşimiz kendisinide takip ediyoruz. Kazandıgı ve girdiği davalarada bizde basın mensubu olarak girip takip ediyoruz. Bunun yanında da sayın Avukatım Manşet61 ve haberimhamsi haber sitelerininde Avukatıdır ve hukuk danışmanıdır kendisinede bu konuda teşekkür ediyoruz dedi.

Kaymakam Numan HATİPOĞLU ise Trabzon’a yabancı olmadığını ancak Trabzon’u  daha iyi tanımak ve  gelişmeleri daha iyi takip edebilmek amacıyla basın kuruluşlarını ziyaret ettiğini ifade den Kaymakam Numan Hatipoğlu, basın mensupları ile istişarede bulunmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi.


Ortahisar’da barış ve hoşgörü timsali bir ilçe olmasının yanı sıra tarihi ve kültürel yapısı ile kadirşinas halkı bakımından da güzide bir ilçe olduğunu vurgulayan Numan Hatipoğlu, vatandaşlar ile devlet kurumları arasında köprü vazifesi gören basın mensuplarına ve ayrıca Sayın EMİROĞLU Ortahisar ilçesine atandıgım günden beri tanışırız kendisi doğru ve tarafsız haber anlayışı vardır büyesine yeni katdıgı manşet61 haber sitesinide taki ediyorum genel koordinatör sayın DEMİR ilede gördüğüm kadarı ile baya başarılıda yol alıyorlar her ikisinide kutluyorum çalışmalarından dolayı da teşekkür ediyorum dedi.

Avukat Arif Onur Korkmaz ise sayın EMİROĞLU'nu çok eski yıllardan beri tanırım babam ile eski arkadaşlar kendisi benim okul zamanlarımı bilir onun bünyesinde bulunan haber sitelerinin ve kendisinin hukuk danışmanlık görevi için eşekkür ediyorum kendisi doğu ve tarafsız haber yapmaktadır şimdi ise yanına sayın DEMİR'ide alarak bünyesini güçlendirmiştir basdın dünyasında isminsen söz ettirmekteydi şimdi ise Genel Koordinatör DEMİR ile daha da söz ettirecektir her ikisinede başarılar diliyorum

Ayrıca ilçemizle özdeşleşen sayın kaymakamımada ilçemizde başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum başarılarına başarı katması dileğiyle teşşekkür ediyorum dedi

Günün anısına çekilen fotğrafın ardından EMİROĞLU ve DEMİR her iki konuguna teşekür ederek ayrıldılar 

Numan Hatipoğlu Kimdir ?

1969 Ordu Korgan doğumlu olup, ilk ve orta öğrenimini Korgan' da tamamlamıştır. 1990-1991 öğretim yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 1994 yılında Nevşehir Kaymakam Adayı olarak memuriyete başladı. 1996 yılında Tokat'ın Reşadiye ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptı.
 
Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset ve Sosyal Bilimler Ana Bilim Dalında Yüksek Lisansını 'Yerel Yönetim Yasalarında Yapılan Değişikliklerin Türkiye'nin Demokratikleşmesi Süreci Açısından İncelenmesi' tezi ile tamamlamıştır.
 
Halen Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Tarih Anabilim Dalında Doktora Öğrenimine tez aşamasında devam etmektedir.
 
Kaymakamlık Kursu sonrası sırası ile aşağıdaki yerlerde çalıştı;

1- Gaziantep        Yavuzeli        (1997 - 1999)
2- Diyarbakır        Çüngüş         (1999 - 2001)
3- Adıyaman        Gölbaş           (2001 - 2004)
4- Düzce                Çilimli          (2004 - 2005)
5- Denizli                Acıpayam   (2005 - 2009)

6- Kütahya           Tavşanlı         (2009 - 2016

2016 yılı Aralık ayından itibaren Ortahisar Kaymakamı olarak görev yapan Numan HATİPOĞLU, Rehber Öğretmen olan Ayfer HATİPOĞLU ile evli olup,Alperen ve İdris Eren isimli iki oğlu bulunmaktadır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber