ORTAHİSAR GAZETECİLER CEMİYETİ İYİ PARTİ İL BAŞKANI AZMİ KUVVETLİ'Yİ ZİYARET ETTİ

Trabzon'da Ortahisar İlçesinde Önemli bir eksik olarak görünen Ortahisar gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulunu kabul eden Azmi KUVVETLİ Trabzon'un en büyük ilçesi olan Ortahisar ilçesinde böyle bir yapılanmaya gitmek yani Ortahisar Gazeteciler Cemiyetini kurmak için verdiğiniz emek ve mesailer için sizleri tebrik ediyorum.
Sizleri birileri eleştirebilir ayrımcılık yapıyorlar diye suçlama yapabilirler sizlerin böyle sözleri asla dikkate almanızı istemem sizler kucaklayıcı ve birleştirici ve yapıcı olacagınızı bu yapıda hizmetler vereceginizi biliyorum.
Çıktıgınız bu yolda sizlere başarılar diliyorum Bizleri ziyaretinizden dolayıda başta başkan Kenan Sarı Olmak Üzere Yönetim kuruluna teşekkür ediyorum dedi
Ortahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kenan Sarı Öncelikle Bizleri yönetim kululundaki arkadaşlarımla beraber  misafir eden İl Başkanı Azmi KUVVETLİ ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum.
Bizler 7 arkadaşımızla beraber gönül birliği yaparak bir yola cıktık bu yolda geri dönüşümüz yok bu yolda karşılaşacagımız zorlukları iyi biliyoruz.
Bizler Ortahisar Gazeteciler Cemiyetini kurmakla asla ayrımcılıgı ve bölücülüğü düşünmedik böyle bir yapılanmayada gitmeyiz Trabzon Gazetecile Cemiyeti bizlerin abi modunda olan bir cemiyetimiz bizleri her ne kadar üyelikten cıkarsalarda hakkımızda ileri geri konuşsalarda asla bu söylentileri dikkate almıyoruz bizler az önce dediğim gibi bölücü değil birleştirici olarak bu yola cıktık bu gün bizler burada kurucu yönetim kurulu olarak burdayız yarın bir seçim yaprız bizim yerimizde başkaları olur.
Bu gün Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim kurulu icra makamında ise gelecek genel kurulda görevlerini yeni arkadaşlara bırakacaklar yani gelecek yönetimlerde onların bizlere yaptıgını yapabilirler kimse kendisini padişah zannetmesin eger bizleri başka bir cemiyet kurduk diye üyelikten cıkrıyorlarsa sormak lazım kendilerine acaba Vakfıkebir Büyük Liman Gazeteciler Cemiyeti kurucusu ve üyesi ahmet Kamburoğlu kardeşimiz var şu an kendi yönetiminde onu neden üyelikten cıkarmıyor cine aynı durumda Akçaabat ve Of ilçemizin cemiyetlerine üye olup kendilerinede üye olanlar var bunları neden cıkarmıyorlar.
Yine kendileri cemiyete üye olup gazetecilik yapmayan diyen üyeleri cıkarmak için komisyon kurdular neden bu komisyonun belirlediği kişilerin kayıtlarını cıkarmadılar.dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber