Ortahisar Gazeteciler Cemiyetinden C H P İl Başkanı Güzide Önsel UZUN'a Ziyaret. 

Trabzon’da Ortahisar İlçesinde Önemli bir eksik olarak görünen Ortahisar gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulunu kabul eden Cumhuriyet Halk Partisi l Başkanı Güzide Önsel UZUN , basının önemine dikkat çekerk, “Basın demokrasilerin çok önemli bir görev üstlenmektedir. Vatandaşın Türkiye’de ulusal basının olduğu kadar, yerel basının da önemi hiç şüphesiz yadsınamaz.

Çok sesli ve özgür bir basın, demokratik sistemin korunması ve güçlendirilmesinde önemli bir unsurdur. Gazetecinin görevi; mesleki sorumluluk bilinci içerisinde halka doğruları aktarmak, halkın görüşlerini ve isteklerini kurumlara ileterek halkın sesini duyurmak ve kurumlar ile halk arasında iletişimi sağlamaktır.”dedi.

İl Başkanı UZUN , Ortahisar Gazetciler Cemiyeti yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.
Kendilerini kabul eden İl Başkanı Güzide Önsel UZUN’a teşekkür eden Ortahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kenan Sarı, “Bizler Ortahisar Gazeteciler Cemiyetini kurmakla asla ayrımcılıgı ve bölücülüğü düşünmedik, asla böyle bir anlayış içerisinde olmayacağız.

Trabzon Gazetecile Cemiyeti bizlerin abi modunda, ve bir çok kez yönetimlerinde görev adık. Ortahisar 350 bin nüfuslu bir ilçemiz. Doğru, dürüst, ilkeli ve ahlaklı haber anlayışımızla vatandaşımız ile devletimiz arasında bir köprü vazifesi görmek ana hedefimizdir.”şeklinde konuştu.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber