TCG BATIRAY DENİZALTISI KOMUTANLARI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE 

Bu kapsamda Trabzon Büyükşehir Belediyesini de ziyaret eden denizaltının komutanları Deniz Binbaşı Necati Karaca ve Deniz Yüzbaşı Abbas Çolak, Atatürk Alanı’ndaki tarihî belediye binasındaki başkanlık makamında, Büyükşehir Belediyesi 1. Başkan Vekili Atilla Ataman ile bir araya geldi.

Başkan Vekili Ataman’a, Karadeniz Uyum Harekâtı kapsamında, son 1 yılda 3. kez olmak üzere, askeriyle bütünleşmiş Trabzon’da yeniden vatandaşlarla bir araya gelmekten memnuniyet duyduklarını anlatan Deniz Binbaşı Karaca, Trabzon’a intikallerinde çeşitli temaslarda da bulunacaklarını söyledi.

TCG Batıray denizaltısını Trabzon’da tekrar görmekten dolayı mutlu olduklarını kaydeden Başkan Vekili Ataman ise, denizaltı mürettebatının düzenlediği, şehit yakınları, gazilerimiz ve yakınlarına yönelik yemek programından dolayı da ayrı bir memnuniyet duyduklarını bildirdi. 

Ziyaretin, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümüne denk gelmesinin ayrı bir anlam taşıdığını da dile getiren Trabzon Büyükşehir Belediyesi 1. Başkan Vekili Atilla Ataman, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu adına gerçekleştirdiği kabulde; amasız, fakatsız, her türlü darbe girişimini, dünyanın neresinde olursa olsun lanetlediklerini de ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber