Trabzon'da camiyi icraya verdiler!

Değirmendere Kurşunoğlu Camiine icra şoku.. Caminin Dernek Başkanı Murat Kerimoğlu, camiyi yaptıran hayırseverin İstanbul’da yaşayan kızı tarafından caminin mahkemeye verildiğini iddia etti.  

20 BİN LİRALIK İCRA

Trabzon’un Değirmendere Mahallesi Erzurum yolu üzerinde bulunan Kurşunoğlu Camiinin icraya verildiği iddia edildi. Caminin Dernek Başkanı Murat Kerimoğlu, camiyi yaptıran hayırseverin İstanbul’da yaşayan kızı tarafından caminin mahkemeye verildiğini söyledi. Kendisine yaklaşık 20 bin TL’lik icra kağıdı geldiğini söyleyen Kerimoğlu, “Camimizin her hangi bir borcu yok. Sanırım caminin altında kalan kiracı ile sorunlar yaşanmış. Ama cami için neden icra takibi başlattılar anlayabilmiş değilim” dedi.  

HAYIR YAPACAK YERDE 

Kerimoğlu, caminin müftülüğe de devredildiğini söyleyerek, “Ben Allah rızası için caminin işlerini görmeye çalışıyorum. Caminin eksikliklerini tamamladık. Caminin kalorifer sistemi çalışmıyordu. Kalorifer dairesi yaptırdım. Kazan aldırttım. Daha bir çok eksik tamamladık. Bunları yapmak için halktan para topladık. Biz hayır yapıyoruz, Allah rızası için sizde bizi mahkemeye veriyorsunuz. Bu olacak iş midir? Siz camiye para verecek yerde, hayır yapacak yerde camiden para koparmaya çalışıyorsunuz” diye konuştu.  

Sonnokta

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber