TSM KULAKLARIN PASINI SİLDİ

Şef Eylem Derçin yönetimindeki Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Hamam Çimeni Kültür Müdürlüğü salonunda verdiği konserle dinleyenlere muhteşem eserler sundu.

Konsere, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Belediye Başkan Vekili Abdullah Ertem, Başkan Yardımcısı Osman Parlayan, Belediye Meclis Üyeleri, daire amirleri ve çok sayıda sanatsever katıldı. 

Türk Sanat Müziğinin seçkin parçalarını seslendiren koro, katılanlar tarafından beğeniyle izlendi. Oldukça profesyonel bir çizgide koro halinde söylenen eserlerin yanı sıra solo eserler de seslendirildi.

Konser sonunda duydu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, “ Tüm saz sanatçılarımıza, koro elemanlarımızı ve solistlerimizi bizlere sanatla dolu bir gece yaşattıkları için tebrik ediyorum. Türk Sanat Müziği Koro ekibinin başarılı işlere imza atacağına yürekten inanıyorum. Kültür, sanat ve turizm şehri olan Akçaabat’ın tanıtılmasına ve Akçaabat’ta kültür hayatının geliştirilmesine Türk Sanat Müziği Korosu’nun büyük katkısı olacaktır. Koromuzun başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca sanatseverlerin buluştuğu bu gecede bizlere alkışlarıyla eşlik eden izleyicilerimize de teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Türkmen, konuşmasının ardından Koro Şefi Eylem Derçin’e ve Koro Saz Topluluğu Şefi Murat Burçin Derçin’e günün anısına çiçek takdim etti. Gece hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber