127. MERKEZİNİ LOS ANGELES - KOREATOWN’DA AÇTI!

Dünyanın her ülkesinde temsilcileri olan Dünya Değişim Akademisi 127. merkezini Los Angeles’ın en kalabalık bölgelerinden Koreatown’da açtı! “Şimdi değişim zamanı!” sloganı ile kısa zamanda yurt dışına açılan, dünyanın en güçlü değişim tekniklerini her yerde aynı itina ve titizlikle uygulayan kuruluşun tam donanımlı Değişim Uzmanları, artık Koreatown’da da hizmet verecek.

Hayallerinizden vazgeçmeyin, hayatınızı değiştirecek değişim macerasını siz de yaşayın diyen Değişim Uzmanları aynı zamanda uzmanlık belgelerini Türkiye’de almışlar. Los Angeles-Koreatown’da herkesi kendini keşfe ve değişime davet ederken anlamlı bir mesaj da veriyorlar: “..Bil ki varoluş bir danstır ve sen de onu dans eden bir dansçısın. Eğer haz almak istiyorsan değişimi yaşa ve varoluşun dansına katıl!...” (Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir?” kitabından.)

“Kuruluşun tüm merkezlerinden ve Uzmanlarından yansıyan huzur, güven, bilgelik dolu enerjiyi, Koreatown’da da bulacaksınız! Mekanda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi Dünya Değişim Akademisi, artık Los Angeles-Koreatown’da da pratik ve teorik sunumları; bilgili, deneyimli, motivasyon dolu Değişim Uzmanları ile hizmet verecek. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu yarınlara adım atabilirsiniz.

HABER: ŞİRVAN YÜCEL

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber