banner240
banner237
banner238

AKUT’tan İtfaiye Daire Başkanlığı’na ziyaret

 TRABZON, AKUT – AKUT Arama Kurtarma Derneği Trabzon ekibi gönüllüleri, İtfaiyecilik Haftası nedeniyle Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mehmet Olcay Bal’ı ziyaret etti.

AKUT Trabzon Ekip Lideri Köksal Ofluoğlu, İtfaiye Daire Başkanlığı personeliyle birçok operasyonda omuz omuza çalıştıklarını belirterek, “Tüm canlıların hayatını kurtarmak için bazen kendi canlarını da tehlikeye atan İtfaiyecilerin ne kadar kutsal bir görev yaptıklarını hepimiz biliyoruz. Bu görevleri sırasında zaman zaman AKUT olarak ortak operasyonlara katılıyoruz, birbirimize destek oluyoruz. Tüm İtfaiyecilerin haftasını kutluyorum” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mehmet Olcay Bal da, AKUT ve İtfaiyenin zor durumdaki insanlara ve canlılara yardım etmek için çalıştığını vurgulayarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AKUT ile İtfaiye Daire Başkanlığı arasında ortaklaşa yürütülebilecek çalışmaların değerlendirildiği ziyarette, özellikle eğitim faaliyetlerinde işbirliği yapılması konusunda görüş birliğine varıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber