ARPALI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ  12. OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ….’’

‘’ KÖRFEZ TRABZON KÖPRÜBAŞI ARPALI KÖYÜ SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİ 12. OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ….’’

14 Şubat 2006 yılında Kocaeli İli, Körfez ilçesinde kurulan, Trabzon ilimizin Köprübaşı ilçesine bağlı Arpalı Köyü derneği, adını Trabzon ilimizin Osmanlı daki en eski köyü olan Arpalı Köyünden almaktadır. 15. Yılında 12.Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Körfez kesiminde birçok işadamı ve çalışan bireylerin üye olduğu köy derneği oldukça aktif çalışmalar yapmaktadır. AB projeleri yazan, Yöresel Şenlikler düzenleyen bu derneğin adı köy derneği olsa da aslında Körfez ilçemize her türlü maddi manevi destek veren diğer derneklerden biridir.

Pandemi dolayısıyla olağan genel kurullar yapılamıyordu. Yasakların kalkmasıyla birlikte yapılması zorunlu olan genel kurullar yapılmaya başlandı. Körfez Trabzon Köprübaşı Arpalı Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanlığını, Mahalle Afet Gönüllüleri Üyesi (MAG) de olan Fevzi VİRDİL 2 dönemdir yapmaktaydı. Görevini layıkıyla yapan Fevzi VİRDİL, Elazığ Depremi, İzmir Depremlerine arama kurtarma ekibi olarak katılım sağladı.

Yapılan hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eden üyelerden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Fevzi VİRDİL, ‘’ Her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız.’’ Dedi.

Olağan genel kurula geçilerek, İstiklal Marşımız okunmuştur.

Divan Başkanı adayı olarak Adem Virdil seçilmiştir. Akabinde bilançolar incelenmiş ve oy birliği ile kabul edilmiştir. Daha sonra tek listeli gidilen seçimde Başkan Körfez de geniş kesim tarafından tanınan İş Adamı İdris Virdil seçilmiştir. Genç ve dinamik bir yönetim kurulu kuran İdris Virdil, derneğe baya aktiflik katacağı düşünülmektedir. Ardından üyelerin talepleri dinlenerek yeni yönetime hayırlı olsun tebrikleri yapıldı. Ve olağan genel kurul tamamlandı.

Körfez Trabzon Köprübaşı Arpalı Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği Yeni Yönetim Kurulu Listesi

İDRİS VİRDİL - 12.DÖNEM DERNEK BAŞKANI – İŞ ADAMI

RASİM KIRVELİ - BAŞKAN YARDIMCISI – İŞ ADAMI

ZEYNEL ALTUNTAŞ - GENEL SEKRETER – DEVLET MEMURU

ENSAR BAYBURTLU – MUHASİP – BELEDİYE PERSONELİ

MEHMET BAYBURTLU - MESLEK MENSUPLARINDAN SORUMLU BAŞKAN – ÖZEL SEKTÖR ÇALIŞANI

SELVET DECCAL - SOSYAL POLİTİKALARDAN SORUMLU BAŞKAN - EMEKLİ

MUSTAFA ELVERDİ - ASİL ÜYE - İŞ ADAMI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber