ASLA KABUL EDİLEMEZ

MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan yaptığı yazılı açıklamada 103 amiralin imzasıyla yayınlanan darbe imalı bildiriye sert tepki göstererek, ‘Bu hadsizlikleri kabul edilemez’ dedi.

Böyle bir açıklamanın asla kabul edilemeyeceğini ifade eden Başkan Kaan, “Hala vesayet hevesinin beslediği çürümüş zihniyetin, Türkiye Cumhuriyeti'nin demokratik kurumlarına, devlet sistemine ve seçilmiş temsilcilerine yönelik hadsizliklerini, sözde ‘kaos ortamı’ tehdidi altında dile getirmeleri hiçbir zeminde kabul edilemez” ifadelerini kullandı.

TARİHE GÖMDÜK

Başkan Kaan açıklamasında 15 Temmuz hain darbe kalkışımını da hatırlatarak sözlerini şöyle sürdürdü:

“En son 15 Temmuz'da tarihin karanlık sayfalarına, bir daha çıkmamak üzere gömdüğümüz bu darbe muhipliği, gerek Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı mücadelesi gerekse tüm milletin yekvücut olarak bu zilletin tekerrürünü sonsuza dek reddedişi karşısında, zaman zaman çaresizliklerini, böylesi çıkışlarla maalesef dile getirme gafletinde bulunmaktadır. Gereğinin ziyadesiyle yapılacağına olan inancımızla beraber, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere devletimize, demokratik olarak seçilmişlerimize ve halkımıza olan tam ve koşulsuz desteğimizin altını çizeriz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber