banner240
banner237
banner238

BAŞKAN ZORLUOĞLU FOTOĞRAF SERGİSİNE KATILDI


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Platformu tarafından düzenlenen “Trabzon’da Gün Batımı” konulu fotoğraf sergisinin açılışına katıldı. 
 
Ortahisar Platformu tarafından 20-24 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılan "Trabzon'dan Gün Batımı" konulu fotoğraf yarışmasında ödül kazanan ve sergilemeye değer bulunan 36 eser, düzenlenen sergiyle Trabzonlularla buluştu. Ortahisar Platformu Başkanı Murat Zeki Solak’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ödül töreni ve sergiye, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu ile çok sayıda davetli katıldı.
 
ÖNEMLİ HİZMETLER YAPACAKLARINA İNANIYORUM
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu sergi açılışında yaptığı konuşmada, “Ortahisar Platformu nispeten genç ama çok önemli hedefleri olan bir sivil toplum kuruluşu. Ortahisarımıza çok çok önemli hizmetler yapacaklarına inanıyorum. Şanslı bir ilde yaşıyoruz. Trabzon gerek tarihi derinliği, gerek kültürel ve doğal zenginlikleri ile bilinen, Türkiye ve dünya çapında takdir edilen, bu nedenle de çok ziyaret edilen bir şehir. Dolayısıyla böyle bir şehirde yaşıyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.
 
EMEĞİ GEÇENLERİ TEBRİK EDERİM
Ortahisar Platformu’na çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Zorluoğlu, “Göreve başladığımız günden itibaren sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve diğer paydaşlarımızla şehrimizin gelişmesi ve kalkınması noktasında her türlü iş birliğini sonuna kadar kullanmaya çalışan bir yönetim anlayışına sahibiz. Ortahisar Platformu’nun şehrimizin sosyal, kültürel, ekonomik ve turizm anlamında gelişmesi, kalkınması için yapacakları her türlü projeye elimizden geldiğince katkı yapmaya çalışacağımızı da belirtmek istiyorum. Trabzon çok güzel bir şehir. Eminim jüri, dereceye giren fotoğrafları seçerken çok zorlanmıştır. Emeği geçen bütün platform yöneticilerini ve fotoğraf sanatçılarımızı tebrik ediyorum” dedi.  
 
36 ESER SERGİLENDİ
Instagram üzerinden gerçekleştirilen ve 200'ün üzerinde fotoğrafın gönderildiği yarışmanın jürisinde; Ortahisar Platformu Sanat Komisyonu Başkanı İsmail Kansız, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük, Trabzon Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Oğuzhan Hacısalihoğlu, fotoğraf sanatçısı Ali Kahveci ve Erdoğan Öğretmen, Trabzon Fotoğrafevi Derneği’nden fotoğraf sanatçısı Şenol Erdener yer aldı. Yapılan değerlendirme sonucunda 36 eser sergilenmeye değer bulundu. Yarışmada Murat Yanık birinci, Cemal Çolak ikinci, Kemal Yanık ise üçüncü oldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber